vstrekovaci ventil c14nz

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Fulo3
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 10 Mar 2013, 09:29
Auto: Antara

vstrekovaci ventil c14nz

Príspevok od používateľa Fulo3 »

Ahoj hosi hľadal som všade ale nenašiel som podobný problém a typ hlavne motora.Takže auto zle štartuje za tepla ked je odstate na prvý krát naštartuje za jazdy to sem tam nezaberá treba pridať plyn pustiť a znova pridať aby zabralo na volnobehu mi hlási chybu 45-lambda sonda husté vyfukove plyny a na volnobehu sa mi zdá že motor ide nepravidelne a sem tam prdy z výfuku vymenil som palivové čerpadlo,pal.filter,vzuch filter,lambda sondu,krokovy motorcek,cidlo tep.motora,cidlo chladiacej kvapaliny,rozdelovac,palec,sviečky,jediné čo ma napadá je že prekvapava vstrekovaci ventil ked som dal dole kryt z karburatora kamarát dal kľúčik do polohy ked zasvietia kontrolky tak som si všimol že zacal kvapkat benzín asi 20 kvapiek cca a ked sme kľúčik vybraly zo zapalovania kvapkalo to este ďalej myslíte že mi to môže spôsobovať toto?A este jedna vec naštartoval som auto a odpojil som konektor vstrekovaca a benzín tiekol ďalej a auto išlo ďakujem za každú radu opel astra f 1996 c14nz 44kw
Používateľov profilový obrázok
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 11:37
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: Bytča a okolie

Re: vstrekovaci ventil c14nz

Príspevok od používateľa jupaza1 »

to by nemalo kvapkať, ale jemno striekať - plynulo a po vypnutí zapľovania by mal byť kľud. Regulátor tlaku paliva, alebo aj vstrekovací ventil môžu byť chytené, toť môj názor, možno Ti chalani poradia viacej ;) napíš, alebo zavolaj Hifovi on je cez benzín ;)
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Fulo3
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Ahoj B-) vieš len neviem či kúpiť novú trisku či z vrakoviska ale puzity to nebude boh vie čo len to vyrába len delphi všade to majú dosť drahé :-[
Fulo3
Nový užívateľ
Nový užívateľ

A hifo je kto máš na neho kontakt?
Používateľov profilový obrázok
jupaza1
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 11:37
Auto: Vectra C
Bydlisko alt: Bytča a okolie

Príspevok od používateľa jupaza1 »

mám aj na hifa kontakt, ale budem mať doma na próbu karburátor ( na Tvoj motor) - možno už aj dnes, tak sa ozvi a vyskúšame ;)
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Fulo3
Nový užívateľ
Nový užívateľ

uz je to ok kontrolka zmizla a auto jede :smoker:
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"