Novší volant
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Furby
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Apr 2012, 10:23
- Auto: Astra F
Novší volant
Zdravím opláci, mam na svoje astre f caravan starý 2 ramenný volant.....ale chcel by som tam dať tiež z astri f ale je to 4 ramenný volant s airbegom.......bude nejaký problém pri výmene či to normálne pasne?...
- Sparcly
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Aug 2012, 13:35
- Auto: Astra G
Re: Novší volant
mozno ani nie .. je to rovnaky typ auta len caravam .. ale hlavne je F-ko . tie matice a tak by malo byt zhodne .
a co sa tyka airbeku ,,tak jeho zapojenie bude horsie . Len aby ti nebuchlo pred tvarou .
a co sa tyka airbeku ,,tak jeho zapojenie bude horsie . Len aby ti nebuchlo pred tvarou .
-
D4nusKOSK
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Sep 2009, 16:46
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
podľa všetkého by to malo isť lebo F-ka aj staršie mali už airbagy a naďalej sa robili tie bez airbagov
Opel Astra F 1.6 16V 74KW Caravan Sport X16XEL - Ex - † 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
- Furby
- Pravidelný užívateľ

už je to vymenené
menšie problémy aby fungovala trúba ale všetko sa vyriešilo....a airbag som odpojil lebo ten káblik mi tam zavadzal....čiže on by nemal len tak vystreliť či?
- Sparcly
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Aug 2012, 13:35
- Auto: Astra G
no malo by to byt tak ,ze do toho kabla nahle pride prud ked je nehoda a tak buchne . ak v tom kably nemas napetie ,tak by nemal . vzdy vsetko pomeraj a ptm zapoj airbek .Furby napísal:už je to vymenenémenšie problémy aby fungovala trúba ale všetko sa vyriešilo....a airbag som odpojil lebo ten káblik mi tam zavadzal....čiže on by nemal len tak vystreliť či?
cize ak v tom kably nebude prud malo by top byt bezpecne .
Ako do elektriky sa velmi nevyznam ale logicky mi to tak znie . tak by som to robil ja .
- Furby
- Pravidelný užívateľ

tak ja si myslím, že by nemal buchnúť keď ten airbag nemám do čoho zapojiť....lebo tam bol volant bez airbagu tak som ten káblik odstrihol