poskodena pneu ?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
poskodena pneu ?
dnes som zazrel na pneumatike maly kopcek (vydute), nie vela ale predsa a hned som si spomenul na jamu co som do nej vosiel asi pred mesiacom, myslite ze ju mam okamzite vymenit ci skocim do pneu nech mi nato pozru? kua zasa bude zarobene
- Kimi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
synovi sa takéto niečo podarilo na Ascone asi dva roky dozadu, síce on ešte dojazdil zimu a na ďalšiu sezónu kúpil druhé dve, nakolko ten istý typ nemali, ale to bola vec peňazí , že riskoval nakolko nemal financ v tej chvíly , moja rada ak je to možné tak ju vymeniť, myslím že ani v servise ti s tým neporadia, je to pneumatika na likvidáciu...
- Eisy
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 08 Nov 2012, 18:57
- Auto: Insignia
- Bydlisko alt: Zohor okr. MA
Jedna musi stacit, kua ved aj ma vyjde na 160€
Uz som raz tako dopadol, tiez nove pneu len starsi model taky defekt som dostal ze pneu bola na zahodnie, musel som kupit 2 lebo uz moj model nebol len novsie! Ale tie uz potom vydrzali par rokov.
Uz som raz tako dopadol, tiez nove pneu len starsi model taky defekt som dostal ze pneu bola na zahodnie, musel som kupit 2 lebo uz moj model nebol len novsie! Ale tie uz potom vydrzali par rokov.
Naposledy upravil/-a Eisy v 12 Feb 2013, 21:10, upravené celkom 1 krát.
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
No, je pravda, že na dodávkach mám C-čkové gumy, ale tie by ste nechceli na osobák, jednak sú drahé a ťažké, koleso váži cez 30 kg.
Myslel som teraz na XLkové alebo Reinforced gumy.
Prípadne na gumy MO (Mercedes Original) - tiež majú silnejší bok.
Myslel som teraz na XLkové alebo Reinforced gumy.
Prípadne na gumy MO (Mercedes Original) - tiež majú silnejší bok.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- fabre
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
výborne nezávidím ti. budem musieť popozerať moje gumy, či náhodou niečo sa neukáže. nerád by som ohrozil posádku, keď strelí na diaľnici. pretože za túto zimu sa natrápili chúďatká. ak nie blbo utlačený sneh, tak hrozné jamy.
no ja myslím, že si budem musieť kúpiť letnú pneu. bojím sa totiž o jej životnosť a strašne sa teším koľko bude stáť
no ja myslím, že si budem musieť kúpiť letnú pneu. bojím sa totiž o jej životnosť a strašne sa teším koľko bude stáť
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Jan 2008, 15:44
- Auto: Nemám auto
Nechcem vidiet na mojom aute nizsie pneu ako je rozmer na 55- tie mam teraz a uz aj trosku lutujem , ze som nekupil na 60-65 (aj ked niesu v TP) na tie nase cesty Slovenske . Je pravda , ze to dobre ukaze a urobi auto ale co s toho ked to takto dopadne .
Vectra Caravan 3,0 cdti - ex
2x Vectra B 1x - 2,0 dti , 2x - 2,2 dti - ex
2x Vectra B 1x - 2,0 dti , 2x - 2,2 dti - ex
- fabre
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
veĎ práve. rozmýšľal som, že keď som nemal prachy na disky, tak kúpim 215/50 R17 gumy na zimu. lenže stáli toľko, čo 205/60 R16 aj s diskami. bál som sa, ako to ukáže a že bude trošku nepekne vyzerať auto, ale nakoniec som rád,že mám komplet prezutie na zimu a že aj guma je vyššia. neviem si predstaviť na 17" po tých dierach a utlačenom snehu. veď to je aj na 16" katastrofa niekedy. na mazde máme 17" a s tými športovými tlmičmi je to riadny kostitras