Zdravím vás opláci chcel by som na moju astru f caravan dorobiť predné elektrické okná, kedže opel mám len v základnej výbave tak sa chcem spýtať či to už niekto z vás robil či to funguje alebo pripadne niake rady....ospravedlňujem sa ak už tu táto téma je ale nikde som ju nenašiel
rozmýšľal som nad týmto http://www.autoalarmy.sk/katalog/autodo ... -2w3s.html a ktomu by som kúpil aj tu krabičku aby sa okná automaticky doťahovali, keď zamknem auto...
dorobenie elektrických okien
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
D4nusKOSK
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 29 Sep 2009, 17:46
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
neviem El okna mam v Fku ale original.Keby chces dat original el okna s Fka do tvojho Fka menia sa tapacire lebo ovladanie okien je na dverach ale to je detail.Vo Favorite sme mali hentak dorabane okna a poviem ti bohviem co to nebolo stale sa tam museli stelovat tie tiahla oteplilosa a uz to nefungovali a jedno z druhym.Lepsie by bolo keby najdes niekde na srotovisku vyradene Efko vyberies si motorceky kolajnice kable tapacire a nahodis to do svojej to by podla mna bolo jednoduksie ale davat nejake polske el.okna hh
Opel Astra F 1.6 16V 74KW Caravan Sport X16XEL - Ex - † 19.8.2015-Tvoje posledné kilometre...Tak moc to bolí o teba prísť a na tvári slzy
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách
Opel Astra G 1.8 16V 85KW Bertone Coupe X18XE1 - Ex - Znovuzrodenie Pri tebe ma chytá druhá puberta či prvá pokračuje ?
Opel Vectra C 1.9 CDTI 110KW Caravan Z19DTH - Jediný Opel na dvore - Rodinná obyvačka a štýlova elegancia na kolesách