zaseknuta rucna brzda.vebe
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Dec 2012, 21:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
zaseknuta rucna brzda.vebe
caute chiapi mam asi zaseknutu rucnu brzdu.auto ma problemi rozbehnut sa a po urcitej vzdialenosti a mi prehreju bubny.packa rucnej je akoby bez lanka volna.poradte mi prosim ako to odstranit
- jupaza1
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 16 Máj 2009, 10:37
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Bytča a okolie
jurai
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi 110 kw r.v.2006
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
Opel Astra F 1,8i 16v r.v.1994 - EX; Opel Frontera B 2,2 DTi 85 kw r.v. 2000 -EX
Opel Vectra C 1,9 CDTi 88 kw r.v. 2006 - EX; Opel Vectra B caravan 1,6 16v r.v. 1996 - EX
Diagnostika a programovanie pomocou OP- COM a Diagnostika vozidiel Fiat, Alfa Romeo, Lancia pomocou Fiat ECU Scan
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 18 Jan 2012, 00:06
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Feb 2013, 18:54
- Auto: Vectra B
Re: zaseknuta rucna brzda.vebe
mozno si to uz vyriesil a mozno nie... ja som mal tiez zaseknutu rucnu.. dal som dole koleso a pobuchal som kladivom po bubne, ked sa trosku uvolnila tak som rukou roztocil kotuc a znova ju zatiahol a povolil pomocou lanka co ide k brzde vidno ho ked das dolu koleso.. a toto som stale opakoval asi po 7 roztoceni uz isiel bubon uplne plynulo
Opel Vectra B 1.8 85kW CDX X18XE
Opel Vectra A 2.0 SFI -ex
Opel Vectra A 2.0 SFI -ex
- AReYco
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Aug 2011, 10:56
- Kontaktovať používateľa:
Ja už som dohodnutý s Jurajom, že ro rozoberieme v najbližšej dobe a dáme tam iné pakne a popremažeme.
Nech to je na porádku, lebo by to aj tak stále bude robiť. Zub času, je zub času...
Nech to je na porádku, lebo by to aj tak stále bude robiť. Zub času, je zub času...
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
podla mna maš zahrdzavene lanka.AReYco napísal:Ja už som dohodnutý s Jurajom, že ro rozoberieme v najbližšej dobe a dáme tam iné pakne a popremažeme.
- AReYco
- Strieborný užívateľ
jj aj to určite....okrem iného celé to bude zhrdzavené...preto určite lanka vymeniť a skúsiť premazať pakne a ak budú zlé, tak vymeniť
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
ak budeš meniť lanka tak na nich nešetri kup kvalitne poteflonovane ,su aj bez povlaku tie stoja za prd vlastna skusenosť po roku boli v čudu.AReYco napísal:jj aj to určite....okrem iného celé to bude zhrdzavené...preto určite lanka vymeniť a skúsiť premazať pakne a ak budú zlé, tak vymeniť
- AReYco
- Strieborný užívateľ
Dakujem za dobry typ