nieje kadial tahat kable z kabiny do motoru
Moderátor: buci_vectra
- webz
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Apr 2010, 22:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nieje kadial tahat kable z kabiny do motoru
Chcel som si nahodit nejake budiky a nikde ziadna diera kadial tahat kable- dokonca aj kabel z povodneho budiku tlaku turba som sledoval ale v motori ho uz nikde nevidno..
samozrejme nasiel som 3 vchody kadial ide otvaranie kapoty atd. ale maju tam gumovu zaslepku cize tadial to nejde.
Nejake tipy? Som si isty ze niekde prechod musi byt, davno som mal ventilator vedeny takto do kabiny napriamo (vytvor predchadzajuceho majitela) ale kabel prehorel a vytiahol som ho a uz neviem kde ten prechod je.
samozrejme nasiel som 3 vchody kadial ide otvaranie kapoty atd. ale maju tam gumovu zaslepku cize tadial to nejde.
Nejake tipy? Som si isty ze niekde prechod musi byt, davno som mal ventilator vedeny takto do kabiny napriamo (vytvor predchadzajuceho majitela) ale kabel prehorel a vytiahol som ho a uz neviem kde ten prechod je.
- webz
- Pravidelný užívateľ
vdaka, do stredoveho tunela? preco prave do stredu a nie u vodica dole niekde? inak vrtat som prave chcel ako poslednu moznost, skor to co vravil bukelo troska rozsirit tu existujucu kadial ide ta splet kablov.
kazdopadne rady si cenim diky
kazdopadne rady si cenim diky
Naposledy upravil/-a webz v 19 Júl 2012, 22:43, upravené celkom 1 krát.
- webz
- Pravidelný užívateľ
zdarec, nakoniec som kable pretiahol cez gumovu zaslepku kadial vedie hadica ostrekovaca, co ma velmi tesi.
Otazka na vas Mam zapojene zatial 3 pridavne budiky, vsetky 3 som napojil na jeden kabel k +12v poistke (dal som ich na poistku lave parkovacie svetlo-hned prva poistka zlava) http://vibein.blogspot.sk/2008/01/calib ... tions.html
Unesenie poistka v pohode zataz budikov? (nemam merac prudu). Poistka je cervena 10A. Ak nie, stacilo by ju zamenit za poistku s vyssou kapacitou (napr. zelenu 30) ? alebo radsej napojit niektore budiky na inu poistku a podobne? Planujem totiz pridat este aspon 2 budiky.
Taktiez ventilator chladenia, nakolko mam nastaveny na manualne zapinanie, som dal tiez na poistku parkovacky ale lavej, (na obr. č. 21), a original by mal byt 30A. Mozem teda zmenit poistku za vyssiu?
vdaka za odpovede
Otazka na vas Mam zapojene zatial 3 pridavne budiky, vsetky 3 som napojil na jeden kabel k +12v poistke (dal som ich na poistku lave parkovacie svetlo-hned prva poistka zlava) http://vibein.blogspot.sk/2008/01/calib ... tions.html
Unesenie poistka v pohode zataz budikov? (nemam merac prudu). Poistka je cervena 10A. Ak nie, stacilo by ju zamenit za poistku s vyssou kapacitou (napr. zelenu 30) ? alebo radsej napojit niektore budiky na inu poistku a podobne? Planujem totiz pridat este aspon 2 budiky.
Taktiez ventilator chladenia, nakolko mam nastaveny na manualne zapinanie, som dal tiez na poistku parkovacky ale lavej, (na obr. č. 21), a original by mal byt 30A. Mozem teda zmenit poistku za vyssiu?
vdaka za odpovede
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- webz
- Pravidelný užívateľ
Ja som ich daval hlavne kvoli zisteniu ci su vsetky hodnoty idealne, najma tlak a teplota oleja. Teraz chcem este pridat A/F a mozno vaacum, ale to A/F som sa docital, ze bezne budiky maju dost nepresne, ze su to vyhodene peniaze (kedze prud z lambda sondy ma rozpatie iba 0-1 V). Na zahranicnych forach odporucaju wide-band O2 senzor, co ale stoji tak min. 200eur. Tvoj nazor?
chcem totiz tlak turba zvysit na 1bar ale bez toho aby som vedel aky je A/F to robit nebudem.
chcem totiz tlak turba zvysit na 1bar ale bez toho aby som vedel aky je A/F to robit nebudem.
zle riesenie. ventilator ma velky odpor prudu.webz napísal:Taktiez ventilator chladenia, nakolko mam nastaveny na manualne zapinanie, som dal tiez na poistku parkovacky ale lavej, (na obr. č. 21), a original by mal byt 30A. Mozem teda zmenit poistku za vyssiu?
vdaka za odpovede
taketo spotrebice treba zapajat osobitne. nemozes pretazovat tie tenke drotiky pre 10A okruh
najlepsie od akumlatora napriamo, s poistkou a zapinat z kabiny cez rele.
dufam, ze to mas urobene tak, ze sa ventialtor zapne pri vysokej teplote bez ohladu na spinac v kabine