žiarovky do podsvietenia interieru
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 04 Jan 2012, 17:58
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
žiarovky do podsvietenia interieru
Zdravim majstri kde by som zohnal tie malé žiarovečky co služia ako podsvietenie palubných pristrojov??..a este je to na vectru B
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Sep 2012, 20:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Máš to všade sú tam parkovacky ja som ich dnes menil dával som ich do palubovky a pokazil som si otackomer neviem čo mám teraz robiť. Poraďte je to taký istí prípad ako tu mal už jeden chalan že mi ručička otackomera padla až dole po založení ja som ju dal na pôvodnú polohu na 0 a ked som otočil kľúč zasa padla dole pod nulu spravil som jednu blbosť že som pretocil rucicku ked som ho mal zapnutý o 360' a to bola chýba ako teraz sú otacki v pohode len mi zacalo pukat pri motori ked otocim kľúčom. A pred tým to nerobilo až kým som nespravil to z otackami že som ich prekrutil poraďte prosím inak som tu nový tak zdravým všetkých borcov.
- Lubec
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2010, 21:54
- Auto: Iná značka
Kamos nechcem ta odbyt, kedze si tu novy, skus si precitat pravidla fora, potom si zaloz prislusnu temu s tvojim problemom. Ak nejaky mas. Lebo ak ti auto normalne startuje a bez problemov ide. Tak to pukanie je len sprievodny jav a ma to tak byt.
V horsiom pripade, ti to niekde skratuje, ale to s poza pocitaca nevyriesis.
V horsiom pripade, ti to niekde skratuje, ale to s poza pocitaca nevyriesis.
quattro
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"
VeBe X25XE - Phoenix-ex
VeBe X25XE Sport - rozobrata na organy
VeBe X16XEL Caravan - ex
,,Opel wir leben autos...Aber nur ein bisschen"