Zle štartuje za studena
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jan 2011, 18:39
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zle štartuje za studena
Zdravím páni,
V poslednej dobe mi začala moja astrička zle štartovat za studena, z rána ju na prvý otoč klúčom nenaštartujem...snaži sa ale nejak nechce chytit....ked už raz chyti tak už potom štartuje v poriadku na prvy kop...Neviem či to bude mat nejaký súvis že som cez tieto letné dni chodieval často na ryby a cez tie prašné role chodit to sa mi ani auto neoplati umyvat...Sviečky som vyčistil aj ked nejak zasvinene neboli...ale nič sa nezmenilo...
Ďakujem za poradenstvo...
V poslednej dobe mi začala moja astrička zle štartovat za studena, z rána ju na prvý otoč klúčom nenaštartujem...snaži sa ale nejak nechce chytit....ked už raz chyti tak už potom štartuje v poriadku na prvy kop...Neviem či to bude mat nejaký súvis že som cez tieto letné dni chodieval často na ryby a cez tie prašné role chodit to sa mi ani auto neoplati umyvat...Sviečky som vyčistil aj ked nejak zasvinene neboli...ale nič sa nezmenilo...
Ďakujem za poradenstvo...
Astra G 1.4 Twinport r.v.2008
-
- Pravidelný užívateľ
-
- Pravidelný užívateľ
nejde stale
dneska som bol na Stk a ek a veliky problem pri EK zastavilo ho pri chybe P0313, ranne starty su stale problematicke aj po vymene palivoveho filtra. Nakoniec sa to po zmazani chyby spravilo. Neviete čo može byt pricinou tejto chyby - P0313 znamena to nieco ako vynechanie pri prazdnej nadrzi.....pritom v nadrzi 1/4
-
- Pravidelný užívateľ
Dnes som si po dlhej dobe nasiel čas napojit to na diagnostiku a neviem či čitam dobre ale teplota vzduchu na vstupe je dost vysoka 48 ale neviem či to je °C pretože to tam neudavaju.
Ani po štarte sa tato teplota nejak nezmenila padla iba na 46-47 ...pritom teplota podla vonkajšieho čidla v narazniku je 26 ..čo aj naozaj je..
Ani po štarte sa tato teplota nejak nezmenila padla iba na 46-47 ...pritom teplota podla vonkajšieho čidla v narazniku je 26 ..čo aj naozaj je..
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Sep 2009, 07:40
- Auto: Astra G
- Bydlisko alt: Košice
podobne problemy mam aj ja
mne to takto zle startuje s motorom Z14XEP, vymenene su sviecky, palivovy, olejovy filter, po diagnostike vraj je elektronika v poriadku tak uz neviem co to moze byt.
Napis prosimta ked sa ti to podarilo vyriesit - vopred diki
pisal som o tom tu: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=36197
"Zle startovanie pri studenom motore Y14XEP
Napis prosimta ked sa ti to podarilo vyriesit - vopred diki
pisal som o tom tu: http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=36197
"Zle startovanie pri studenom motore Y14XEP