ja uz sice vectru nejazdim, ale v nedelu mi priatelka zahlasila, ze sa auto chova nejak cudne, len mi poriadne nevedela vysvetlit co sa deje, tak som ju v pondelok a dnes trochu pojazdil (vectru
- po nastartovani vyletia otacky aj na 2000 a po par sekundach sa ustalia tam kde maju (800-900ot) a drzi ich, teda ziadne kolisanie (s jednou vynimkov o tom budem pisat dalej). Toto za nejak normalny stav nepovazujem, pretoze si nepametam, ze by som nieco podobne zazil za dva roky co som na nej behal ja. Este dodatok - nerobi to vzdy (ale spravilo to aj pri studenom aj pri zohratom motore).
- pri jednom zo startov (za dva dni ich bolo mozno 15) klesli otacky az na tolko ze motor skapal. Pytal som sa frajerky ci jej to uz niekedy spravilo - vraj jeden krat ked boli tuhe mrazy, tak to pripisala tomu a ani mi to nespomenula.
- no a dnes sa vyskytla dalsia vec - po cca 200km jazde, pri ktorej bolo vsetko v poriadku zastavim na semafore, naskoci zelena. Na jednotke auto ide v pohode, hodim 2ku a zacalo sa take sklbanie, ze som myslel, ze mi to v strede krizovatky skape. Az pri 2500ot sklbanie prestalo. Aby toho nebolo malo tak na dalsom semafore som chytil cervenu, takze dalsie rozbiehanie s rovnakym scenarom a este ktomu stihla zasvietit kontrolka riadenia emisii a teraz uz svieti stale.
Takze otazka za milion ... kde hladat zradu?
Dik za odpovede.