kontrolka riadenia emisii

Moderátori: dulo, buci_vectra

tomas_h
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 11 Okt 2011, 14:01
Auto: !! Zmeň si model auta !!

kontrolka riadenia emisii

Príspevok od používateľa tomas_h »

zdravim,

ja uz sice vectru nejazdim, ale v nedelu mi priatelka zahlasila, ze sa auto chova nejak cudne, len mi poriadne nevedela vysvetlit co sa deje, tak som ju v pondelok a dnes trochu pojazdil (vectru :) )a zistil nasledovne:
- po nastartovani vyletia otacky aj na 2000 a po par sekundach sa ustalia tam kde maju (800-900ot) a drzi ich, teda ziadne kolisanie (s jednou vynimkov o tom budem pisat dalej). Toto za nejak normalny stav nepovazujem, pretoze si nepametam, ze by som nieco podobne zazil za dva roky co som na nej behal ja. Este dodatok - nerobi to vzdy (ale spravilo to aj pri studenom aj pri zohratom motore).
- pri jednom zo startov (za dva dni ich bolo mozno 15) klesli otacky az na tolko ze motor skapal. Pytal som sa frajerky ci jej to uz niekedy spravilo - vraj jeden krat ked boli tuhe mrazy, tak to pripisala tomu a ani mi to nespomenula.
- no a dnes sa vyskytla dalsia vec - po cca 200km jazde, pri ktorej bolo vsetko v poriadku zastavim na semafore, naskoci zelena. Na jednotke auto ide v pohode, hodim 2ku a zacalo sa take sklbanie, ze som myslel, ze mi to v strede krizovatky skape. Az pri 2500ot sklbanie prestalo. Aby toho nebolo malo tak na dalsom semafore som chytil cervenu, takze dalsie rozbiehanie s rovnakym scenarom a este ktomu stihla zasvietit kontrolka riadenia emisii a teraz uz svieti stale.

Takze otazka za milion ... kde hladat zradu?

Dik za odpovede.
Vectra C (2002) 1,8 16v (Z18XE)
Komo
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 19 Mar 2007, 16:47
Auto: Astra H
Bydlisko alt: Komjatna

Príspevok od používateľa Komo »

Je to velmi jednoduche - diagnostika ;)
'07 Astra H Z19DT
'03 VeCe Z18XE
- Diagnostika -
Používateľov profilový obrázok
langdon2
Admin - Opelclub VIP člen
Admin - Opelclub VIP člen
Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
Auto: Insignia

Príspevok od používateľa langdon2 »

A do Nitry do ani nemas daleko.... :wink:
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - MOTOR/PREVODOVKA"