naprogramovanie klúča
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Sep 2011, 13:30
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
naprogramovanie klúča
Vie mi niekto poradiť, kde mi naprogramujú čip. Carpass mám v Trnave v sezame mi to neurobil ani na tretí pokus.
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Apr 2011, 10:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
imobilizér
Chlapi prosím Vás, nieje niekto z okolia Bánoviec nad bebravou alebo Trenčína. Potreboval by som spraviť 2 ďašie čipi imobilizéru. P.S. bohužiaľ Car Pass nemám.
Vie mi niekto poradiť? Moc ďakujem
Vie mi niekto poradiť? Moc ďakujem
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Sep 2010, 18:45
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: PD
viem ze bol v Tescu v PD stanok a tam robili kluce mali tam aj citacku skus tam.este som tu videl na fore jedneho sa mi zda ze je tiez z PD co viem vycitat Car pas a naprogramovat to(neviem ako sa vola).alebo poznam jedneho chalana od PD co by to tiez mozno vedel spravit.
Opel Zafira 1,9cdti 110kw r.v. 05 DPF OFF
- troodon
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
- Auto: Astra G
Re: naprogramovanie klúča
pokial ja viem tak v beznych klucovych sluzbach nevedia klonovat ani cipy zo starsich aut ako je Astra G takze na novsich budu na tom este biednejsie.
Inak ked niekto chce priparovat dalsie cipy potrebuje car pass - kto ho nema ma smolu a ked je niekto lakomy dat 40e za nieco co bude skor ci neskor k autu potrebovat tak niet co riesit.
Keby niekto potreboval priparovat cipy alebo dialkove do Astra G, Zafira A, Vectra B a pod tak mam ciste cipy aj RJ dialkoveho ovladania do kluca. Viac cez SS.
Inak ked niekto chce priparovat dalsie cipy potrebuje car pass - kto ho nema ma smolu a ked je niekto lakomy dat 40e za nieco co bude skor ci neskor k autu potrebovat tak niet co riesit.
Keby niekto potreboval priparovat cipy alebo dialkove do Astra G, Zafira A, Vectra B a pod tak mam ciste cipy aj RJ dialkoveho ovladania do kluca. Viac cez SS.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- DIAMONDS
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Apr 2014, 07:05
- Auto: Zafira A
- Bydlisko alt: báb
Trodon mam otazku mam jedrn kluč od zafiry A Druhy sa my rozletel padom a stratil sa s neho imobilizer potrebujem vsak dva kluce je to možne spravot druhy kluc bez nutnosti navštevy oplu...ak ano kolko ma to bude stat našiel som tu šetky možne ceny varianty ale mam v tom gulaš...piš kludne spravu som s NR
OPEL Zafira 2.0dti 07/2002 vin:W0L0TGF7522206120 op-com diagnostic
- troodon
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 15 Nov 2008, 23:17
- Auto: Astra G
poslal som ti sukromnu spravu.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- lesi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Feb 2008, 22:57
- Auto: Zafira Tourer
troodon, ja by som potreboval komplet kľúč na Zafiru B, car pass mám. Poslal som Ti aj ss, len neviem či si ju dostal. Ozvy sa ak je to u teba ešte aktuálne prosím Ťa, ale aj keď nie, aby som hľadal ďalej. Dík.
Opel Zafira Tourer 2,0 CDTi Cosmo r.v. 13
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex
Opel Astra H 1,4 Enjoy r.v. 04
Opel Zafira B 1,9 CDTi Enjoy r.v. 05-ex
Opel Vivaro Life Westfalia 2.5 CDTi r.v. 07-ex
Opel Zafira A 1.6 16 V Elegance r.v. 99-ex
Fiat Marea Weekend 1.6 16 V LX r.v. 97-ex