nastavenie grafického displeja
Moderátor: dulo
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Feb 2012, 21:16
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
nastavenie grafického displeja
Prosím o radu.
Chcem v aute (Signum 2.2 Direct - benzin) nastaviť grafický displej (hlavne zmeniť jazyk a zistiť spotrebu), ale neustále sa po prepnutí koliečkom, ktorým ovládam ventilátor dostanem iba k nápisom Klimaanlage a Zuruck. Neviem ako sa dostanem do hlavného menu. Na novších modeloch je ovládanie displeja pomocou multifunkčného tlačidla, to som sa dočítal v manuáloch, ale ja na palubovke také nemám, tak som z toho trochu blbec. Vie mi niekto poradiť prosím ??? Ďakujem.
Chcem v aute (Signum 2.2 Direct - benzin) nastaviť grafický displej (hlavne zmeniť jazyk a zistiť spotrebu), ale neustále sa po prepnutí koliečkom, ktorým ovládam ventilátor dostanem iba k nápisom Klimaanlage a Zuruck. Neviem ako sa dostanem do hlavného menu. Na novších modeloch je ovládanie displeja pomocou multifunkčného tlačidla, to som sa dočítal v manuáloch, ale ja na palubovke také nemám, tak som z toho trochu blbec. Vie mi niekto poradiť prosím ??? Ďakujem.
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 26 Feb 2011, 09:30
- Auto: Signum
a neda sa ti to ovladat tlacidlami v strede radia alebo na volante,aky mas typ radia?na cd 70navi a dvd90 mas koliesko v strede radia cim ovladas palubny pc a vsetko k tomu a potom je pod nim koliesko na ovladanie ventilatora a klimi vyduchov a vsetkeho k tomu
Opel Signum 3.0 V6 CDTI
Dacia Dokker 1.6
Audi A4 1.9 Tdi RS4 style ex
Honda Civic 1.4i ex
Peugeot 307 1.6 oxygo ex
Skoda 120 ex
Dacia Dokker 1.6
Audi A4 1.9 Tdi RS4 style ex
Honda Civic 1.4i ex
Peugeot 307 1.6 oxygo ex
Skoda 120 ex
- swabel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
snyper ake radio mas? zakladnu informaciu s neuviedol 
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 20 Feb 2012, 21:16
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
re
Neviem aký typ to je,lebo som to nikde nenašiel, v manuály ktorý mám k dispozícii je celkom iný typ. To moje má v strede tlačidlo (okrúhle, ktoré je rozdelené na tri časti - vrchnou sa ovláda CD, v strede sú dve šípky < > a v dolnej časti je TUNER).
Klíma je automatická s jedným veľkým koliečkom v strede a dvomi menšími po krajoch, ktorými sa reguluje teplota v aute.
Klíma je automatická s jedným veľkým koliečkom v strede a dvomi menšími po krajoch, ktorými sa reguluje teplota v aute.
- beton
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Aug 2011, 08:52
Re: re
Ja mam to iste,chces to dat do angliny?snyper napísal:Neviem aký typ to je,lebo som to nikde nenašiel, v manuály ktorý mám k dispozícii je celkom iný typ. To moje má v strede tlačidlo (okrúhle, ktoré je rozdelené na tri časti - vrchnou sa ovláda CD, v strede sú dve šípky < > a v dolnej časti je TUNER).
Signum 2,2 DTI
- beton
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 08 Aug 2011, 08:52
Tak,podla tohto to vyzera ze to maas to iste ako ja...
Ked to tak je tak to musis ovladat s packov na stierace,ma to tak isto gombiky ako su na tempomat(smerovkova packa) a stym vlastne ovladas to co potrebujes...
Ked som to spravne pochopil tak ty si sa snazil ovladat to cez klimu a tam ine nastavit nevies len ju zap/vyp a nastavit kade ti maa fukat...
Takze prava packa ok?
Ked to tak je tak to musis ovladat s packov na stierace,ma to tak isto gombiky ako su na tempomat(smerovkova packa) a stym vlastne ovladas to co potrebujes...
Ked som to spravne pochopil tak ty si sa snazil ovladat to cez klimu a tam ine nastavit nevies len ju zap/vyp a nastavit kade ti maa fukat...
Takze prava packa ok?
Signum 2,2 DTI