VB zadné okná
Moderátori: dulo, buci_vectra
- Patrezik
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Mar 2012, 21:55
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
VB zadné okná
Zdravím, je veľmi zložité prerobiť manuálne otváranie zadných okien na elektro ? Svojpomocne zvládnutelné ? Alebo robí to dakto ?
Opel Vectra B sedan, 1.6 16V, 1998
X16XEL, 1598 cm3, 74kW, 4 dv. sedan
-----------------------------------------------------
Honda XL 125 Varadero, 2004
______________________________________________________________________________________________________
Mám len 18, som začiatočník, ešte sa potrebujem veľmi veľa učiť, tak poprosím o zhovievavosť :-)
X16XEL, 1598 cm3, 74kW, 4 dv. sedan
-----------------------------------------------------
Honda XL 125 Varadero, 2004
______________________________________________________________________________________________________
Mám len 18, som začiatočník, ešte sa potrebujem veľmi veľa učiť, tak poprosím o zhovievavosť :-)
- lukas107
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Jan 2010, 15:12
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
je to tu kdesi popisane..pouzi hladaj...
urcite ti bude treba dverove mechanizmy...spravnu kabelaz tlacitka...ptm do toho konektora na A stlpiku vypichnut kable nakolko predpriprava vzadu byva malokedy..ja som to robil vpredu ale mal som predpripravu..troska babracka ale da sa to
urcite ti bude treba dverove mechanizmy...spravnu kabelaz tlacitka...ptm do toho konektora na A stlpiku vypichnut kable nakolko predpriprava vzadu byva malokedy..ja som to robil vpredu ale mal som predpripravu..troska babracka ale da sa to
BMW 320d 110kw Touring
r.v 2003 --online
BMW 318TDS Compact M-paket original
r.v 2003 --online
BMW 318TDS Compact M-paket original