Zdravím všetkých a kladiem otázku:
Mám Opel Signum 1.9CDTi a chcem vymeniť tlmiče. Mám tam od výroby športové, auto je o cca 2cm znížené.Môžem tam vymeniť tieto športové tlmiče za klasické? Zdvihne sa auto keď vymením len tlmiče, alebo treba meniť aj pružiny?
Dík
Výmena športových tlmičov za klasické
Moderátor: dulo
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Jan 2010, 13:06
- Auto: Zafira B
- swabel
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
- Kontaktovať používateľa:
Auto sa nezdvihne, lebo vysku urcuju pruziny. Len ci sa daju zamenit sportove (nie IDS+) tlmice, za nejake bezne, klasicke.
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
-
- Pravidelný užívateľ
- ferooo
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Okt 2010, 14:08
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Myslim, ze vymena za klasicke nebude problem.
Po vymene tlmicov sa ti moze zmenit vyska, ale to len v pripade, ze nove tlmice maju posunutu misku, kde sedi pruzina. Uz som videl aj taky pripad, ze dotycny po vymene hladel na auto ako puk a nevedel si vysvetlit, ze auto bolo vyssie. Nakoniec zistil, ze miska na novych tlmicoch bola navarena o 2cm vyssie
Inak vysku urcuje pruzina, nie tlmic.
Po vymene tlmicov sa ti moze zmenit vyska, ale to len v pripade, ze nove tlmice maju posunutu misku, kde sedi pruzina. Uz som videl aj taky pripad, ze dotycny po vymene hladel na auto ako puk a nevedel si vysvetlit, ze auto bolo vyssie. Nakoniec zistil, ze miska na novych tlmicoch bola navarena o 2cm vyssie
Inak vysku urcuje pruzina, nie tlmic.
-
- Pravidelný užívateľ