kurenie
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Manta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
ono zalezi od toho ake mas vlastne auto kedze si to tu nenapisal tak ti mozu poradit len vseobecne. Co sa tyka starsich Oplov tak tie stredove fukare sluzili len na fukanie vzduchu z motoroveho priestoru to znamena ze islo mimo kurenia a preto je stale studen teda iba v zime, v lete ti s tadial pojde teply vzduch ked bude vonku horuco 
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel manta B GT/E 20E cabrio
http://www.opelmanta.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Opel Manta B GSi C20NE
-
marcoo
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
Je to dané konštrukciou. Neviem síce aká je, ale je to tak u všetkých Astier F. Nedá sa však povedať, žeby odtiaľ išiel úplne studený vzduch. Pri nastavení kúrenia na najvyššiu teplotu ide odtiaľ rovnako horúci vzduch ako z ostatných, pri nastavení nižšej t. je o niečo chladnejší, ako z ostatných výduchov a pri ich uzatvorení odtiaľ jemne ťahá studený vzduch.
- dufusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
macil napísal:Je to dané konštrukciou. Neviem síce aká je, ale je to tak u všetkých Astier F. Nedá sa však povedať, žeby odtiaľ išiel úplne studený vzduch. Pri nastavení kúrenia na najvyššiu teplotu ide odtiaľ rovnako horúci vzduch ako z ostatných, pri nastavení nižšej t. je o niečo chladnejší, ako z ostatných výduchov a pri ich uzatvorení odtiaľ jemne ťahá studený vzduch.
Mne zo stredu ide teplý vzduch , len ked mam nastavenu kombinaciu okno-nohy . Inac ide stala studeny.
Opel Astra F 1.6i C16NZ
-
iurai
- Manta
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 05 Feb 2007, 13:24
zalezi od toho ako dobre tesni alebo netesni klapka
Opel Frontera B 2.2 DTI automat r.v. 2001
Opel Manta B GSi C20NE
Opel Manta B GSi C20NE
-
AX3L
Zdravím, presne tento problém so stredovými výduchmi som zaznamenal aj ja. Nastavím kúrenie naplno a so stedu fúka vzduch studený skoro ako z vonka. Niektorý tu píšete že to je vlastnosť, ale ja mám dojem že to začalo robiť zrazu, keď som prešiel po jame. Vizuálne sú všetky tiahla v poriadku. Napadá ma že to môže byť klapka obtoku, kde sa mieša teplý so studeným vzduchom?! Pozeral som aj do knihy "jak na to", ale veľa tam o tom nieje. Rozoberal už niekto z Vás kúrenie? resp. čo môže byť príčina? A ešte sa chcem opýtať, či je to normálne že zmena teploty fúkaného vzduchu je cítiť až keď je ovl.teploty vzduchu cca na polovici rozsahu poľa. Auto je Astra F r.v.97, Díky.
- oFF
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Jan 2008, 16:26
- Auto: Vectra C
nechcem otvarat novu temu na tuto temu tak dufam ze mi aj tu niekto odpovie... mam Astru G Bertone a dnes sa mi pokazilo kurenie v tom zmysle ze fuka to sice dobre a je to ticho az dokym je to uplne na najchladnejsom nastavene hned ako to posunem len o par mm k cervenemu to zacne rapotat a ked to dam do uplne cerveneho to rapoce silnejsie ale stale ide rovnako studeny vzduch a auto je uplne zohriate.
help pls
dakujem
help pls
dakujem
Opel Astra G Coupe Bertone Edition, 2.0 T, 16V, Z20LET
Opel Astra G Coupe Bertone Edition 1.8, 16v, 116PS Moja EX.
Opel Astra G Coupe Bertone Edition 1.8, 16v, 116PS Moja EX.
-
Pietro.m1