Ahojte, mám problém a ak sa niekto s podobným stretol a pomôže mi radou - tak super. Mám ZAFIRU 1,7 CDTI 92kW kúpená ako nová na Slovensku, najazdené 6000 km, ešte nebola na servisnej prehliadke ( nemá ani 1 rok ). Problém je v tom, že pri akcelerovaní z 1 do 2 do 3 prevodového stupňa pri " studenom " motore ( sporadicky aj pri zohriatom ) pri otáčkach cca 2000 - 2800 motor trhne. Nikdy nezasvietila žiadna kontrolka, auto chodí vynikajúco ale toto určite nie je OK. Viem, že ísť na diagnostiku je najrýchlejšie riešenie, ale ....
Ďakujem
Trhanie motora počas akcelerácie
Moderátori: franticek6, buci_vectra
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 22:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
pokial si dobre pametám tieto motory sa do Zafiry dávajú iba posledné 2 roky takže silno pochybujem,že bude mať niekto velmi velké skúsenosti
keďže máš auto v záruke tak Ti pomože zrejme iba navštíviť dealera Opel a riešiť to ako reklamáciu
na 99,9% je problém v EGR-ku takže bude potrebné iba preprogrmovať RJ motora
keďže máš auto v záruke tak Ti pomože zrejme iba navštíviť dealera Opel a riešiť to ako reklamáciu
na 99,9% je problém v EGR-ku takže bude potrebné iba preprogrmovať RJ motora
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***