palubny pocitac - displey
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
Cabuko
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 20:20
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
palubny pocitac - displey
zdravim,
vedel by niekto povedat, kde v BA alebo blizskom okoli opravuju dyspleje? Vynechavaju mi tam niektore pixeli.. a cital som ze to ide opravit celkom rychlo... ale netusim, ze kde sa to da tu u nas?
diky
vedel by niekto povedat, kde v BA alebo blizskom okoli opravuju dyspleje? Vynechavaju mi tam niektore pixeli.. a cital som ze to ide opravit celkom rychlo... ale netusim, ze kde sa to da tu u nas?
diky
-
Cabuko
- Nový užívateľ

tak mne to robi stale, bez ohladu na pocasie alebo ine veci... akurat sa strieda vypadavanie celych casti dyspleya.. a potom tam je zle citatelna aktualna spotreba, ci vonkajsia teplota... pripadne nazov hudobnej stanice...
v prahe to robia rozne firmy, napr tato... http://clasic.cz/autoradia/
ale u nas, som o takom nic nepocul este..
v prahe to robia rozne firmy, napr tato... http://clasic.cz/autoradia/
ale u nas, som o takom nic nepocul este..
-
Zag
-
Cabuko
- Nový užívateľ

Zag napísal:Lebo za 300 stovecky nevezmem asi ani ja skrutkovac do ruk anie to este aby som pod mikroskopom tahal dratiky tenke ako vlas,alebo nieco prepajal a je jedno o co sa jedna ... Pardon pani ale len hlupak si svoju pracu ceni na 300 ...
oki, ale nebavime sa tu o cene ani nicom podobnom...
otazka bola ze kde sa to u nas na slovensku opravuje, alebo kto to robi naj niekde v okoli BA.. cena nie je podstatna, pokial neprekona cenu noveho dyspleya...
-
coyote
-
taki22
..do Oplu radsej ani nechod, tam ti za novy povedia taku cenu ze :roll: Radsej tie vrakace...na tahanovskom vrakaci (ak si z KE) pytali zanho 2.000... :?coyote napísal:caute...aj ja by som to potreboval vediet.mam podobny problem..ak by ste to vedeli tak to by bolo super..inac co stoji novy display alebo radsej hladat na vrakovisku?
dik zatial
-
coyote
dik za info asi tam pojdem..taki22 napísal:..do Oplu radsej ani nechod, tam ti za novy povedia taku cenu ze :roll: Radsej tie vrakace...na tahanovskom vrakaci (ak si z KE) pytali zanho 2.000... :?coyote napísal:caute...aj ja by som to potreboval vediet.mam podobny problem..ak by ste to vedeli tak to by bolo super..inac co stoji novy display alebo radsej hladat na vrakovisku?
dik zatial
-
alino
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 13:00
Ak máš známeho tam kde opravujú mobily, tak ak niekoho nahovoríš, urobí to na počkanieCabuko napísal:no tu v ba u benet cars ci ako sa volaju, co maju akoze pozuite nahradne diely origos od opla, tak tu pytali odo mna 3300, tak ako sorry to sa mi zda za jeden dyspley ktory vyzera ako z kalkulacky dost vela...
-
Cabuko
- Nový užívateľ

no ani nie teda...alino napísal:Ak máš známeho tam kde opravujú mobily, tak ak niekoho nahovoríš, urobí to na počkanieCabuko napísal:no tu v ba u benet cars ci ako sa volaju, co maju akoze pozuite nahradne diely origos od opla, tak tu pytali odo mna 3300, tak ako sorry to sa mi zda za jeden dyspley ktory vyzera ako z kalkulacky dost vela...
- martin7888
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 16:22
- Kontaktovať používateľa:
Ak máš známeho tam kde opravujú mobily, tak ak niekoho nahovoríš, urobí to na počkanie[/quote]
Caute, ja pracujem v servise mob. telefónov, len neviem ako sa to dá na počkanie opraviť. Keď mi pošlete návod ako na to tak vám to poopravujem (a aj sebe). V CZ za opravu chcel 2500 kc, lebo tam sú dva procesory.
Caute, ja pracujem v servise mob. telefónov, len neviem ako sa to dá na počkanie opraviť. Keď mi pošlete návod ako na to tak vám to poopravujem (a aj sebe). V CZ za opravu chcel 2500 kc, lebo tam sú dva procesory.
Astra G caravan 1,4/16V
-
iurai
tych displayov je vela druhov.
ten, co rata spotrebu, cize palubny pocitac (MID) je u Astry G vzacny. Ak zan chcu v bazare 3300, tak by som na Vasom mieste hned bral (ak je plne funkcny), skor nez bazarnikovi dojde, co predava.
taky bezny display 1000-ka by bola normalna cena.
To ze novy MID stoji u Opla 22000 nie je podstatne. Auto je funkcne aj bez neho, preto tuto hracku za Opel cenu nikto nekupi.
TID (teplota, datum, radio) moze stat 4000-6000 novy ?
ten, co rata spotrebu, cize palubny pocitac (MID) je u Astry G vzacny. Ak zan chcu v bazare 3300, tak by som na Vasom mieste hned bral (ak je plne funkcny), skor nez bazarnikovi dojde, co predava.
taky bezny display 1000-ka by bola normalna cena.
To ze novy MID stoji u Opla 22000 nie je podstatne. Auto je funkcne aj bez neho, preto tuto hracku za Opel cenu nikto nekupi.
TID (teplota, datum, radio) moze stat 4000-6000 novy ?
-
iurai
ak si chces trenovat lepenie plocheho vodica, alebo jeho nahradu nejakymi drotikmi, tak mi posli e-mail.martin7888 napísal:Caute, ja pracujem v servise mob. telefónov, len neviem ako sa to dá na počkanie opraviť. Keď mi pošlete návod ako na to tak vám to poopravujem (a aj sebe). V CZ za opravu chcel 2500 kc, lebo tam sú dva procesory.
mal by som jeden display z Vectry na trenovanie.
Je tam plochy vodic cca 30-50 kontaktov