palubny pocitac - displey

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Cabuko
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 12 Okt 2007, 20:20
Auto: !! Zmeň si model auta !!

palubny pocitac - displey

Príspevok od používateľa Cabuko »

zdravim,

vedel by niekto povedat, kde v BA alebo blizskom okoli opravuju dyspleje? Vynechavaju mi tam niektore pixeli.. a cital som ze to ide opravit celkom rychlo... ale netusim, ze kde sa to da tu u nas?

diky
Grave Digger

Príspevok od používateľa Grave Digger »

Aj mne to robí a po čase to zmizne.
Cabuko
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Grave Digger napísal:Aj mne to robí a po čase to zmizne.
no mne to samo urcite nezmizne ;o) v cechach to bezne opravuju za 300 cz, treba vybrat cely dyspely a nejako tam polepit tie kontakty.. ale netusim, ze kde to tu u nas mozu robit...
Používateľov profilový obrázok
jarda BA
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 16 Mar 2007, 19:59

Príspevok od používateľa jarda BA »

Mne to robi hlavne vtedy,ked je vonku chladnejšie,ale ked vnutri stupne teplota tak sa to vrati do normalu.
Astra G 1.8 16V Sportive 3dv.
Cabuko
Nový užívateľ
Nový užívateľ

tak mne to robi stale, bez ohladu na pocasie alebo ine veci... akurat sa strieda vypadavanie celych casti dyspleya.. a potom tam je zle citatelna aktualna spotreba, ci vonkajsia teplota... pripadne nazov hudobnej stanice...

v prahe to robia rozne firmy, napr tato... http://clasic.cz/autoradia/
ale u nas, som o takom nic nepocul este..
Zag

Príspevok od používateľa Zag »

Lebo za 300 stovecky nevezmem asi ani ja skrutkovac do ruk anie to este aby som pod mikroskopom tahal dratiky tenke ako vlas,alebo nieco prepajal a je jedno o co sa jedna ... Pardon pani ale len hlupak si svoju pracu ceni na 300 ... :wink:
Cabuko
Nový užívateľ
Nový užívateľ

Zag napísal:Lebo za 300 stovecky nevezmem asi ani ja skrutkovac do ruk anie to este aby som pod mikroskopom tahal dratiky tenke ako vlas,alebo nieco prepajal a je jedno o co sa jedna ... Pardon pani ale len hlupak si svoju pracu ceni na 300 ... :wink:

oki, ale nebavime sa tu o cene ani nicom podobnom...

otazka bola ze kde sa to u nas na slovensku opravuje, alebo kto to robi naj niekde v okoli BA.. cena nie je podstatna, pokial neprekona cenu noveho dyspleya...
coyote

Príspevok od používateľa coyote »

caute...aj ja by som to potreboval vediet.mam podobny problem..ak by ste to vedeli tak to by bolo super..inac co stoji novy display alebo radsej hladat na vrakovisku?

dik zatial
taki22

Príspevok od používateľa taki22 »

coyote napísal:caute...aj ja by som to potreboval vediet.mam podobny problem..ak by ste to vedeli tak to by bolo super..inac co stoji novy display alebo radsej hladat na vrakovisku?

dik zatial
..do Oplu radsej ani nechod, tam ti za novy povedia taku cenu ze :roll: Radsej tie vrakace...na tahanovskom vrakaci (ak si z KE) pytali zanho 2.000... :?
coyote

Príspevok od používateľa coyote »

taki22 napísal:
coyote napísal:caute...aj ja by som to potreboval vediet.mam podobny problem..ak by ste to vedeli tak to by bolo super..inac co stoji novy display alebo radsej hladat na vrakovisku?

dik zatial
..do Oplu radsej ani nechod, tam ti za novy povedia taku cenu ze :roll: Radsej tie vrakace...na tahanovskom vrakaci (ak si z KE) pytali zanho 2.000... :?
dik za info asi tam pojdem..
Cabuko
Nový užívateľ
Nový užívateľ

no tu v ba u benet cars ci ako sa volaju, co maju akoze pozuite nahradne diely origos od opla, tak tu pytali odo mna 3300, tak ako sorry to sa mi zda za jeden dyspley ktory vyzera ako z kalkulacky dost vela...
alino
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 24 Okt 2007, 13:00

Príspevok od používateľa alino »

Cabuko napísal:no tu v ba u benet cars ci ako sa volaju, co maju akoze pozuite nahradne diely origos od opla, tak tu pytali odo mna 3300, tak ako sorry to sa mi zda za jeden dyspley ktory vyzera ako z kalkulacky dost vela...
Ak máš známeho tam kde opravujú mobily, tak ak niekoho nahovoríš, urobí to na počkanie
Cabuko
Nový užívateľ
Nový užívateľ

alino napísal:
Cabuko napísal:no tu v ba u benet cars ci ako sa volaju, co maju akoze pozuite nahradne diely origos od opla, tak tu pytali odo mna 3300, tak ako sorry to sa mi zda za jeden dyspley ktory vyzera ako z kalkulacky dost vela...
Ak máš známeho tam kde opravujú mobily, tak ak niekoho nahovoríš, urobí to na počkanie
no ani nie teda...
Používateľov profilový obrázok
martin7888
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 16:22
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martin7888 »

Ak máš známeho tam kde opravujú mobily, tak ak niekoho nahovoríš, urobí to na počkanie[/quote]

Caute, ja pracujem v servise mob. telefónov, len neviem ako sa to dá na počkanie opraviť. Keď mi pošlete návod ako na to tak vám to poopravujem (a aj sebe). V CZ za opravu chcel 2500 kc, lebo tam sú dva procesory.
Astra G caravan 1,4/16V
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

tych displayov je vela druhov.
ten, co rata spotrebu, cize palubny pocitac (MID) je u Astry G vzacny. Ak zan chcu v bazare 3300, tak by som na Vasom mieste hned bral (ak je plne funkcny), skor nez bazarnikovi dojde, co predava.
taky bezny display 1000-ka by bola normalna cena.
To ze novy MID stoji u Opla 22000 nie je podstatne. Auto je funkcne aj bez neho, preto tuto hracku za Opel cenu nikto nekupi.
TID (teplota, datum, radio) moze stat 4000-6000 novy ?
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

martin7888 napísal:Caute, ja pracujem v servise mob. telefónov, len neviem ako sa to dá na počkanie opraviť. Keď mi pošlete návod ako na to tak vám to poopravujem (a aj sebe). V CZ za opravu chcel 2500 kc, lebo tam sú dva procesory.
ak si chces trenovat lepenie plocheho vodica, alebo jeho nahradu nejakymi drotikmi, tak mi posli e-mail.
mal by som jeden display z Vectry na trenovanie.

Je tam plochy vodic cca 30-50 kontaktov
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"