radio CDR2005 siemens
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Mar 2011, 10:09
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
radio CDR2005 siemens
Zdravím všetkých, mám takýto problém: kúpil som si orig. radio CDR2005 do corsy a teraz ho chcem zpojazdniť postupujem podľa návodu: zapnem zapaľovanie, vypnem rádio, stlačím "as" (3 s) a zapnem ho a vôbec nič sa nedeje. Neviete čo s tým ? Ďakujem
moved by admin
moved by admin
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2012, 19:13
- Auto: Astra H
Neda sa zapnut radio CDR2005
Zdravim,
Pri jazde som tlacidlom na volante prepol z FM radia na CD prehravac (alebo opacne, uz si nepamatam) a zrazu sa radio vyplo. Nasledne sa mi ho nepodarilo zapnut. Poskusal som vsetky tlacidla na radii aj volante. Avsak, davnejsie som si vsimol, ze sa radio neda vypnut stlacenim tlacidla. Nikdy som ho nepotreboval vypnut, tak som to ani neriesil. Navyse, nemam som sebou knizku od auta, tak ani neviem ktora je poistka na radio. Ako by ste postupovali? Rad by som 3,5h cestu domov absolvoval s nejakou hudbou lebo v spievani teda neexcelujem
Dakujem
Pri jazde som tlacidlom na volante prepol z FM radia na CD prehravac (alebo opacne, uz si nepamatam) a zrazu sa radio vyplo. Nasledne sa mi ho nepodarilo zapnut. Poskusal som vsetky tlacidla na radii aj volante. Avsak, davnejsie som si vsimol, ze sa radio neda vypnut stlacenim tlacidla. Nikdy som ho nepotreboval vypnut, tak som to ani neriesil. Navyse, nemam som sebou knizku od auta, tak ani neviem ktora je poistka na radio. Ako by ste postupovali? Rad by som 3,5h cestu domov absolvoval s nejakou hudbou lebo v spievani teda neexcelujem
Dakujem
Opel Astra H TwinTop Z18XER (103kw)
Opel Vectra C - Z18XE (90kW) - EX
-
- Nový užívateľ
Tak prisiel som na problem. Poistka na radio je uplne v lavo hore (pozicia 1) v poistnej skrinke vnutri auta. Je to zlta - 20. Ta bola OK.
Problem je potenciometer, nereaguje na zatlacenie, cize vypnutie / zapnutie radia.
Ako sa da opravit potenciometer (vypinac), s ktorym sa vypina / zapina radio?
Problem je potenciometer, nereaguje na zatlacenie, cize vypnutie / zapnutie radia.
Ako sa da opravit potenciometer (vypinac), s ktorym sa vypina / zapina radio?
- Peter Kuľha
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 07 Dec 2010, 09:02
- Auto: Iná značka
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa to tiež raz stalo, ale keď som odpojil baterku a po niekoľkých minútach znova pripojil tak už to išlo. Nejako sa asi zaseklo. Skús to
VW Passat B4 Variant 1,8 66kw (90hp)
Vectra B X18XE1 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=37110
Vectra B X25XE Steinmetz
e-mail: peterkulha7@gmail.com
tel. : 0944393951
Vectra B X18XE1 http://forum.opelclub.sk/viewtopic.php?t=37110
Vectra B X25XE Steinmetz
e-mail: peterkulha7@gmail.com
tel. : 0944393951
-
- Nový užívateľ
Re:
Bol som v obchode co sa zaobera iba drobnou elektornikou. Opisal som im co mam za problem, ukazal foto potenciometra, a ze si chcem u nich kupit nejaky sprej na to (napr. nejaky Kontak). Odpoved bola, ze pomoze iba odletovat, rozobrat a napruzit kontaky vo vnutri potenciometra a ze sprej s tym nic nespravy..bukelo napísal:skus demontovat radio z auta, rozobrat predny panel, teda skor ho oddelit od zvysku radia, az sa dostanes na potenciometer, a strektni tam kus Kontoxu Snad pomoze, aby si si nabuduce nezlomil prst.
Na taku pracu nemam ani skusenosti, ani vybavenie. Tak to asi necham tak, ale stale mi v hlave vrta nejaky sprej, co vsetko napravy
- bukelo
- Moderátor
- Dátum registrácie: 24 Jan 2008, 10:08
- Auto: Iná značka
Re: radio CDR2005 siemens
zavisi ci je mechanicka vada, alebo len nejaka "špina".