pomoc

Moderátori: bukelo, buci_vectra

club

pomoc

Príspevok od používateľa club »

Prestal mi svietiť displej čo ukazuje koľko mam najazdených kilometrov. ostatne mi všetko svieti.žeby žiarovka sa len vypálila?
Používateľov profilový obrázok
Marshal
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Nov 2006, 01:37
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Re: pomoc

Príspevok od používateľa Marshal »

club napísal:Prestal mi svietiť displej čo ukazuje koľko mam najazdených kilometrov. ostatne mi všetko svieti.žeby žiarovka sa len vypálila?
no pokial ti nejde len podsvietenie a stav ti ukazuje tak len ziarovka vymontuj budiky a vymen ziarovku :D
Opel Astra G
club

no prave ze neviem.vsetky kontrolky svietia len kilometre co ukazuje mi nesvieti vobec.malo bi to svietit troska aj bez podsvetenia?
club

mal som to vonku panel,lebo som tam menil ziarovku na podsvietenie ktora ukazuje rychlost.dal som spat a vtedy som zbadal ze mi nesvietia kilomtre co ukazuje.znicoho nic
Zag

Príspevok od používateľa Zag »

z nicoho nic na nikdy nic nestne ... dat von "tachac" kupit new ziarovky uz pomenit secky alebo nahadzat diodky ... pokial nebude svietit ostva len premerat cesticky ...nic viac a nic menej ...
Naposledy upravil/-a Zag v 07 Okt 2007, 22:04, upravené celkom 1 krát.
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Keď sú tie žiarovky už staršie a majú vypálené vlákna, stačí s tým trochu klepnúť a vlákno sa preruší. Ja som takto rozoberal stredový panel, kvoli jednej žiarovke a nakoniec som vymenil 3.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
dedo.miki

Príspevok od používateľa dedo.miki »

Najlepšie meniť všetky žiarovky ak je zlý prístup.Nestojí to ,že ušetrí človek pár korún za tu prácu pri následnej výmene.
B@rt0
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 18:50
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa B@rt0 »

je to presne tak ako napisal macil ..starej ziarovke staci malo aby sa rozpadlo vlakno ..takze si tu pristrojovku zase rozober a skontroluj si ju..inac ked sa poriadne pozries na ten displej tak pri zapnuti spinacky by si z nejakeho uhla mohol vidiet kilometre aj ked velmi tazko, ale je ich vidiet..cierna farba displeja sa v mieste zobrazenia cislic stava priehladna..
club

Bola to žiarovka.Dakujem za radu.
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - ELEKTRO"