problém s centrálnym uzamykaním
Moderátori: bukelo, buci_vectra
-
taky69
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 28 Mar 2007, 21:27
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
problém s centrálnym uzamykaním
1.počujte ked som si dával robiť centrál do auta tak som dal robiť len na 4 dvere. A teraz by som si xcel dať aj na kufrové dvere. tak sa xcem spýtať či sa to dá v pohode domontovať ak je to motorček na moj typ auta.
2. viete mi niekto poradiť v blízkosti Nitry nejakého dobrého elektrikára bo mi prestalo fungovať centrál na zadné pravé dvere a zrejme to bude v kabeláži abo motorčeku bo všetky mechanické časti su OK.
2. viete mi niekto poradiť v blízkosti Nitry nejakého dobrého elektrikára bo mi prestalo fungovať centrál na zadné pravé dvere a zrejme to bude v kabeláži abo motorčeku bo všetky mechanické časti su OK.
dakedy Opel Astra F x14nz - c20nz
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
teraz VW Passat 1,9 PD a Opel Antara 2,0 4x4 - z20s
- dufusko
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Čo sa týka pripojenia , nie je problém , napichni sa na motorček v zadných dverách a dodrž farby káblov.
2. skús premazať zámok , ovšem ak je v poriadku motorček. To zistíš jednoducho: pri aktivovaní centralu , sleduj ten terčík na dverách , či sa nepohne. Ak áno premaž zámok.
To je z mojej skúsenosti , pri oploch sa to často stáva.
2. skús premazať zámok , ovšem ak je v poriadku motorček. To zistíš jednoducho: pri aktivovaní centralu , sleduj ten terčík na dverách , či sa nepohne. Ak áno premaž zámok.
Opel Astra F 1.6i C16NZ
- Buben
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Júl 2007, 22:20
- Auto: Sintra
- Bydlisko alt: Beluša
bracho si dal tiez dorobit a spojil to z alarmom aby mohol s jedným dialkovým oboje ovladat ale bilo sa to.dufusko napísal:Čo sa týka pripojenia , nie je problém , napichni sa na motorček v zadných dverách a dodrž farby káblov.
to nemusí byt jasne motorek moze byt ok a bude sekly kabel tak motorek nende a to iste ak je chyba v riadiacej jednotke.
tak si myslim ze je to skratnute ak neni out motorek
FORD Ranger Limited 2,2 tdci
FORD Focus 1,6 16V Champion X
OPEL SINTRA 2,2 TD
FORD Focus 1,6 16V Champion X
OPEL SINTRA 2,2 TD
-
Zag
-
Zag
to mas pravdu ... uz som sedel v golfe 1,9tdi/130/6 kvalt ked zacala vdadu horie elktrika centralu vo dverach a komplet kabelaz az do stplika ... ty kokso a len tak sa rozhodla sama ze zacne horiet a nove auto ... etse ze som trhal ten kabel od baterky ja salenak - kamos ze ci mi drbe mu kabel odrbat-a ja ze bude cumiet ako auto dotlie ... ? tak az potom podakoval ked mu doslo co sa deje a uz nosi desinu stale vo dverach ...