KOLKO AMPER MA OMEGA ODBER
Moderátor: dulo
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Aug 2007, 13:15
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
KOLKO AMPER MA OMEGA ODBER
neviete niekto kolko ma omega b 2,5 td odber pri vypnutom kluciku, cize v kludovom rezime? nameral som 0,83 a neviem ci to je ok alebo s tym treba cosi robit predosly majitel sa totiz hral na elektriKARA a je tam kopa veci dobabrana ,keby bol nahodou nejaky ochotny clovek v blizkosti BA co by pomohol, rad aj zaplatim ale mam v OB par problemov do ktorych sa nerozumiem
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
min. 5-15minshipply napísal:dikes zajtra skusim zistit co mi robi ten odber, nemoze to byt tak ze to chvilu trva kym sa to dostane na skoro nulovu hodnotu? zevraj to autu trva par minut kym sa da do nejakeho kludoveho stavu ja som to meral iba par sekund
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Aug 2007, 13:15
- Kontaktovať používateľa:
heh ok akurat som to meral znovu baterka je po smrti ale este nejake to posolstvo priniesla, drzalo sa to na 0,9 a ked som vytiahol 4. poistku v druhom rade a meral som odber ukazalo mi to 0,3 a posledna poistka tiez v druhom rade od hora mi robi odber 0,27 idem pozriet co to je ta prva je tusim od radia a ta druha predpokladam od centralu
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
lebo je pokazeny spinac, alebo kable od neho k pristrojovkeshipply napísal:pitzi ja mam 0,16 ale ked odpojim poistku na radio tak je 0,00 ale na tejto istej poistke je aj osvetlenie batozinoveho priestoru a nechapem preco ale pokial nevytiahnem tu ziarovku tak stale svieti a vtedy to ma odber0,8 bez ziarovky 0,15 je mozne ze sa to tam niekde skratuje