Strata nástavca bezpecnostneho srobu
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
eraserv6
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Apr 2006, 06:53
- Auto: Vectra B
- Kontaktovať používateľa:
Strata nástavca bezpecnostneho srobu
Zdravim, stratil som bezpecnostny srob od kolies a kedze nemam ani karticku od neho nemozem kolesa demontovat. Nenapada vas niekoho ako by sa s tym dalo vybabrat? Skusal som jeden srob odsekat ale bol z taketo makkeho materialu ze po tretom udere kladivom som z neho odstiepil. Uvitam kazdu radu, dakujem
edited by admin
edited by admin
- matko33
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Máj 2009, 10:35
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
ako hovori macil skoc do nejakeho servisu popripade lepsieho ako nejakych suplikantov a za par eciek ti to poriesia, ja som to riesil navarenim vacsieho srobu na bezpecak a tak som ho povolil ,
bezp, nasadka je z omnoho tvrdieho materialu ako obyc srob preto sa ti to deformuje alebo odlamuje, skus natlct o jedno cislo vacsi orech a tak povolit alebo ten pneuservis
bezp, nasadka je z omnoho tvrdieho materialu ako obyc srob preto sa ti to deformuje alebo odlamuje, skus natlct o jedno cislo vacsi orech a tak povolit alebo ten pneuservis
VECTRA C 06
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Je jedna matóda.
Je brutal, o držku, ale funguje na 100%.
Takže sem s ňou.
Všetky normálne šróby na kolese povolíš, ostane iba bezpečnostný, logicky.
A ideš jazdiť.
Po bezpečnej trati, nájdi si parkovisko (nie školské ihrisko ani areál kostola).
Robíš kľučky doľava, doprava, šialené vývrtky a otočky.
Potom dáš auto na zdvihák a bezpečnostný šrób povolíš prstami.
Overené!
Je brutal, o držku, ale funguje na 100%.
Takže sem s ňou.
Všetky normálne šróby na kolese povolíš, ostane iba bezpečnostný, logicky.
A ideš jazdiť.
Po bezpečnej trati, nájdi si parkovisko (nie školské ihrisko ani areál kostola).
Robíš kľučky doľava, doprava, šialené vývrtky a otočky.
Potom dáš auto na zdvihák a bezpečnostný šrób povolíš prstami.
Overené!
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
eraserv6
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 26 Apr 2006, 06:53
- Auto: Vectra B
Dakujem za rady ale posledne co by som si prial su kolesa zahryznute do blatnikov :-)))).
V istom pneuservise mi za hodinku sroby demontovali a stalo ma to 40 eur. Je to bezpecnejsia cesta. Ale diki aj za tento navod, ak bude mat v buducnosti niekto podobny problem urcite aplikujem vami udavany postup:-))))
V istom pneuservise mi za hodinku sroby demontovali a stalo ma to 40 eur. Je to bezpecnejsia cesta. Ale diki aj za tento navod, ak bude mat v buducnosti niekto podobny problem urcite aplikujem vami udavany postup:-))))