Radio
Moderátor: macil
- Kimi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
Radio
Musím sa pochváliť , nedá mi to,manželka mi včera povolila kúpu nového autorádia a hned sme aj utekali do TN, takže do interiéru pribudlo nenápadné ale vysnívané rádijko
Kenwood KDC 707Y
Kenwood KDC 707Y
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Kimi peknuckeeee... Aspon sa nemusis trapit s panelom...takze babicku ides prerabat na SPL??? nechal si sa inspirovat rudnom a chces vyhrat aj ty nejaky ten pohar/ik/.
No tak aj ja sa pochvalim....od vcera vecera mam ofoliovane skla ...tiez po dovoleni mojej skvelej manzelky
No tak aj ja sa pochvalim....od vcera vecera mam ofoliovane skla ...tiez po dovoleni mojej skvelej manzelky
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Kimi
- Strieborný užívateľ
Bruno napísal:Kimi peknuckeeee... Aspon sa nemusis trapit s panelom...takze babicku ides prerabat na SPL??? nechal si sa inspirovat rudnom a chces vyhrat aj ty nejaky ten pohar/ik/.
Tak na také niečo nemám čo sa týka hudby, potrebujem zohnať akurát lepšie repro dopredu + výškové/škoda že Hertz nerobí taký rozmer a od iných značiek neviem čo by mi tam paslo, chcem to dať na ich pôvodne miesto do prístrojovky/, ale pohárik si môžme dať spolu aj bez tunning párty.
Fólie ti závidím na tie budem potrebovať asi ešte 5 rokov manželstva, pretože tvrdenie že cez to nič nevidí nemôžem stále vyvrátiť
My máme proste skvelé manželky
- Bruno
- Opelclub VIP člen
Kimi tak poharik jasnacka...co pijes take???? a folie???...moze si sadkat a uvidi...a musis trosku racionalne tak zensky: Napr. : Ked si dam tie folie nebude tak teplucko v auticku a tiez tie potahy co si mi kupila na vianoce tak skoro nevyblednu a to nove radio...ved si vsimni ten odraz slnka na displayi...nemam ztoho take potesenie a hlavne viest ta suseda odvedla co stale nakuka no moooze kolko chce a nic neuvidi....
- Bruno
- Opelclub VIP člen
osobne si rád dám vínečko červené, najradšej strik ale zas tomu neublížim, nie je kedy.A niekedy tak raz za 3-4 roky pijem všetko [/quote]
Moze byt...ja tak raz za 3-4 mesiace nepijem vsetko ale moj oblubeny trojboj... 2x pivo , borovicka zapijana cervenym vinkom.
PS: vies uz kedy ides na zraz??? ja v piatok 17:00 odchod...taky mam plan...
Moze byt...ja tak raz za 3-4 mesiace nepijem vsetko ale moj oblubeny trojboj... 2x pivo , borovicka zapijana cervenym vinkom.
PS: vies uz kedy ides na zraz??? ja v piatok 17:00 odchod...taky mam plan...
- Kimi
- Strieborný užívateľ
...kua tak taký trojboj by mňa asi zložil, to je skôr svokrova parketa
... ideme tiež v piatok na dve etapy predvoj dve deti, manželka a vercajch, druhá etapa s dvomi deťmi pre ďalšie dve deti takže teoreticky by sme tam už o 17,00 hod. mali byť všetci, najstarší syn má iný program tak nás bude iba 6
... ideme tiež v piatok na dve etapy predvoj dve deti, manželka a vercajch, druhá etapa s dvomi deťmi pre ďalšie dve deti takže teoreticky by sme tam už o 17,00 hod. mali byť všetci, najstarší syn má iný program tak nás bude iba 6