Radio
Moderátor: macil
- Kimi
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 12:03
- Auto: Nemám auto
Radio
Musím sa pochváliť , nedá mi to,manželka mi včera povolila kúpu nového autorádia a hned sme aj utekali do TN, takže do interiéru pribudlo nenápadné ale vysnívané rádijko
Kenwood KDC 707Y
Kenwood KDC 707Y
- Maťo
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 09 Jan 2006, 21:00
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
tak to sa asi ešte načakámKimi napísal:... Maťo za 18 rokov manželstva sa to 1-2 x podaríMaťo napísal:Majstre naučte ma to tiež.![]()
P.S.: ... a to nikto nevie že peniaze musím vrátiť do rodinnej kasy :-$ :-k

Opel Calibra 2.0i 8V
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
Kimi peknuckeeee... Aspon sa nemusis trapit s panelom...takze babicku ides prerabat na SPL??? nechal si sa inspirovat rudnom a chces vyhrat aj ty nejaky ten pohar/ik/.
No tak aj ja sa pochvalim....od vcera vecera mam ofoliovane skla Yellow_Colorz_PDT_01 ...tiez po dovoleni mojej skvelej manzelky

No tak aj ja sa pochvalim....od vcera vecera mam ofoliovane skla Yellow_Colorz_PDT_01 ...tiez po dovoleni mojej skvelej manzelky

Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Kimi
- Strieborný užívateľ
Tak na také niečo nemám čo sa týka hudby, potrebujem zohnať akurát lepšie repro dopredu + výškové/škoda že Hertz nerobí taký rozmer a od iných značiek neviem čo by mi tam paslo, chcem to dať na ich pôvodne miesto do prístrojovky/, ale pohárik si môžme dať spolu aj bez tunning párty.Bruno napísal:Kimi peknuckeeee... Aspon sa nemusis trapit s panelom...takze babicku ides prerabat na SPL??? nechal si sa inspirovat rudnom a chces vyhrat aj ty nejaky ten pohar/ik/.![]()
Fólie ti závidím na tie budem potrebovať asi ešte 5 rokov manželstva, pretože tvrdenie že cez to nič nevidí nemôžem stále vyvrátiť :alright:
My máme proste skvelé manželky Yellow_Colorz_PDT_37
- Bruno
- Opelclub VIP člen
Kimi tak poharik jasnacka...co pijes take???? a folie???...moze si sadkat a uvidi...a musis trosku racionalne tak zensky: Napr. : Ked si dam tie folie nebude tak teplucko v auticku a tiez tie potahy co si mi kupila na vianoce tak skoro nevyblednu a to nove radio...ved si vsimni ten odraz slnka na displayi...nemam ztoho take potesenie a hlavne viest ta suseda odvedla co stale nakuka no moooze kolko chce a nic neuvidi....

- Bruno
- Opelclub VIP člen
osobne si rád dám vínečko červené, najradšej strik ale zas tomu neublížim, nie je kedy.A niekedy tak raz za 3-4 roky pijem všetko :drinking: Yellow_Colorz_PDT_43 Yellow_Colorz_PDT_37 :bang:[/quote]
Moze byt...ja tak raz za 3-4 mesiace nepijem vsetko ale moj oblubeny trojboj... 2x pivo , borovicka zapijana cervenym vinkom.
PS: vies uz kedy ides na zraz??? ja v piatok 17:00 odchod...taky mam plan...
Moze byt...ja tak raz za 3-4 mesiace nepijem vsetko ale moj oblubeny trojboj... 2x pivo , borovicka zapijana cervenym vinkom.
PS: vies uz kedy ides na zraz??? ja v piatok 17:00 odchod...taky mam plan...
- Kimi
- Strieborný užívateľ
...kua tak taký trojboj by mňa asi zložil, to je skôr svokrova parketa
... ideme tiež v piatok na dve etapy
predvoj dve deti, manželka a vercajch, druhá etapa s dvomi deťmi pre ďalšie dve deti takže teoreticky by sme tam už o 17,00 hod. mali byť všetci, najstarší syn má iný program tak nás bude iba 6
... ideme tiež v piatok na dve etapy