Hlučny motor, klepanie Zafira A 2.0DTI
Moderátori: franticek6, buci_vectra
-
_Yedi_
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Mar 2010, 18:54
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Hlučny motor, klepanie Zafira A 2.0DTI
čaute, menil som gumičky pod vodiacimi vstrekami, počas rozoberania som zistil že v sani mam asi 2cm vrstvu špiny, všetko som dôkladne vyčistil a po poskladani a naštartovani ma motor zvlaštny zvuk, výkon sa mi po vyčisteni zda byť lepši. Štartovanie je v pohode. Môže to byť tým že už som pred výmenou oleja a olej už nema svoju hustotu.
-
tomukur
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Sep 2010, 16:31
- Auto: Zafira A
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hlučny motor, klepanie Zafira A 2.0DTI
mam podobný problém, už som skontroloval všetko okrem zdvihatiek a čerpadla, diagnostika nepíše nič, nedymí, nafta z výfuku nesmrdí trysky sú nastavené
ale motor stale ide jak fabia HTP, nestretli ste sa s tým niekto, alebo že by to bola váha vzduchu ešte?
ten klepot je jak keby tam nieto klepal po malej nákove a pori pridaní ako deravý výfuk na felicii :-)
alebo že by ozaj tie zdvihatka?
ale motor stale ide jak fabia HTP, nestretli ste sa s tým niekto, alebo že by to bola váha vzduchu ešte?
ten klepot je jak keby tam nieto klepal po malej nákove a pori pridaní ako deravý výfuk na felicii :-)
alebo že by ozaj tie zdvihatka?
diagnostika OPcom, autocom (autá a nákladiaky) servis a opravy áut a moto (BMW Motorrad :-) stačí zavolať alebo napísať, rozpredávam VECTRA B a ASTRA G na orgány
-
tomukur
- Bronzový užívateľ

- Dátum registrácie: 22 Sep 2010, 16:31
- Auto: Zafira A
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hlučny motor, klepanie Zafira A 2.0DTI
tak výsledok je ohnutá ojnica a ložiska na kluke na 2 valci KO
diagnostika OPcom, autocom (autá a nákladiaky) servis a opravy áut a moto (BMW Motorrad :-) stačí zavolať alebo napísať, rozpredávam VECTRA B a ASTRA G na orgány