... milý pán moderátor, keďže si to tak pekne napísal odpovedám, ale samozrejme nielen preto, závada bola vo viacerých veciach naraz , ako som spomenul vymenil som posilovač brzd, pričom som urobil dobre ,aj ked auto brzdilo membrána prepúšťala a to nerobilo dobre /falošný vzduch do sania/. Štart sa ale rapídne nezlepšil hlavne ako som tu už niekedy spomenul pri vyšších teplotách vzduchu/nie motora/, tak som zas otvoril kapotu motora / ako je u mňa tradícia, keď nemám čo robiť

/ a napadlo ma vymontovať vstreky a ajhľa tri mokré jeden suchý.Niečo nie je ok, tak som vytiahol ďalšie náhradné používané naposledy pred tromi rokmi prehodil som ich a ... nič, benzín striekal pre zmenu z hadičiek privádzajúcich palivo do vstrekov, tak som pátral po firme ktorá vstreky reparuje, pomohol mi šéf calibraclubu, ktorý našiel takúto firmu v ČR
fedorauto, cena 595.-čk za repas a plus materiál na výmenu tesnení, hadičiek a ostatných vecičiek, ktoré by bolo potrebné vymeniť ma však trochu odradil, tak som sa rozhodol skúsiť hadičky vymeniť sám.Môj pokus bol úspešný a po namontovaní vstrekov sa štartovanie zlepšilo o 80%.Ale ešte to nebolo ono. Pred štyrmi dňami mi začal striekať benzín pod autom, dôvod ? praskla trubka na prívod benzínu do vstrekovania. Novú som nemal , tak som ten kus nahradil hadičkou. Samozrejme to prasklo na takom mieste, kde je prístup na opravu " ten najlepší" , ale podarilo sa. Po prvom štarte po oprave, samozrejme Asconka nechytila na otočenie kľúčikom, muselo si dotlačiť tlak v palivovom systéme , ale následný štart asi po pol hodine, keď sa môj štart už vedel prejavovať dlhým točením štartéra, krásny štart ako na novom autíčku, a k mojej velkej radosti je tomu tak doteraz. Neviem či to nie je moc rozsiahle písanie, ale ešte musím dodať, že hlavnou príčinou tohto všetké je asi nádrž, v ktorej nesprávne funguje odvetrávanie a podľa mojej filozofie vzniká nadmerný tlak, resp. podtlak v systéme, čo môže viesť k k týmto problémom.
Koniec môjho elaborátu.Dúfam že ho niekto pochopí Yellow_Colorz_PDT_01