Číra optika Astra G.

Moderátori: bukelo, buci_vectra

Leone

Číra optika Astra G.

Príspevok od používateľa Leone »

Zdravím všetkých,

Chcem vymeniť predné svetlá na mojej astre. Mám vybrané tieto dva typy.
http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=st ... tiid=25192
http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=st ... tiid=38278
No chcel by som vedieť či ich nemá niekto už namontované a jeho skúsenosti. Ďalej by som chcel vedieť či nebudú nejaké problémy s políciou alebo s STK?
Za vaše info. ďakujem
:roll: :lol:
Používateľov profilový obrázok
Fastspeed
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 16:36
Auto: !! Zmeň si model auta !!
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fastspeed »

Tak sa mi zdá, že Astry G boly montované aj s čírimy svetlamy, ale keď od týchto budeš mať Tüv certifikát, a dáš si ich zapísať v technickom preaukaze, tak problém určite nebude.
Grave Digger

Príspevok od používateľa Grave Digger »

Ja som teraz kúpil tieto svetlá cez EBAY,som zvedavý ako budú vyzerať.Prestavbový xenon kit už mám,len vymením svetlá.Uvidím ako to bude fungovať s mechanickým náklonom svetlometov.Vyšli ma na 119 Eur.

http://cgi.ebay.de/SCHWARZE-XENON-KLARG ... dZViewItem
studna

Príspevok od používateľa studna »

xenonovy kit je zakazany u nas, nie? ;]
Jakub-ko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 06 Nov 2006, 11:42

Príspevok od používateľa Jakub-ko »

studna napísal:xenonovy kit je zakazany u nas, nie? ;]
a preco by mal byt zakazany?myslim ze nieje
OPEL VECTRA CARAVAN X 16 XEL
studna

Príspevok od používateľa studna »

http://www.xenon-lights.sk/index.php?ma ... aq_item=12
www.xenon-lights.sk napísal:Upozornenie - sú prestavbové sady schválené pre automobily ?
Prestavby halogénových reflektorov na HID nie sú podľa platnej legislatívy povolené, pretože použitie iných, ako výrobcami automobilov určených systémov, nie je schválené.
chausj
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 12:09
Auto: Vectra C
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chausj »

no je to zakazane, lebo musi tam byt automaticky motorcek, co nastavuje vysku svetiel a tak isto musis mat ostriekovac svetiel
Opel Vectra C GTS Z19DTH AT 2007
Opel Omega B Y22DTH 2001 - godfather
Opel Corsa C Z10XE 2001 - segra
Opel Omega A C20NE 1991 - RIP
Grave Digger

Ostrekovač svetiel dorobíš.Náklon Ti nebude nikto kontrolovať.Nastavíš si to poriadne pri 3 osobách v aute a oslňovať nebudeš.
Grave Digger

Certifikace : CE, ISO9001:2000 , homologace E11
Tieto prestavbové kity,že vraj majú certifikát.Ale neviem ako to u nás funguje so zápisom do TP.

http://www.tuningshop.cz/xenonova-sada- ... 6-000k.htm
romano2007

číra optika

Príspevok od používateľa romano2007 »

mimochodom neviem čomu hovorite číra optika, ale Astra G má už od výroby číru optiku... Podobne ako VW Golf IV atd... A dokonca aj Fabia... :-)
Marshal
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 10 Nov 2006, 01:37
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marshal »

presne tak Astry G maju vsetky cire optiky a okrem toho za tie peniaze co by dal za tie svetla co uviedol uz moze rovno kupit angels eyes a nie dajake zadymene hluposti :?
Opel Astra G
dufusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Dátum registrácie: 18 Feb 2007, 23:47
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dufusko »

Nechápem , prečo by som mal xenony zapisovať do TP. Pokiaľ viem , svetlá sú výmenný diel a mimochodom ak majú výbojky a príslušenstvo E - teda certifikáciu , tak to vôbec neriešim......
Opel Astra F 1.6i C16NZ
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

dufusko napísal:Nechápem , prečo by som mal xenony zapisovať do TP. Pokiaľ viem , svetlá sú výmenný diel a mimochodom ak majú výbojky a príslušenstvo E - teda certifikáciu , tak to vôbec neriešim......
je fajn, ze to neriesis. to, ze to ma nejake E v kruzku zial neznamena, ze si to mozes namontovat.

prestavbove kity su tusim v skoro celej europe nelegalne

prislusne normy viazu pouzitie xenonove osvetlenia na automaticke nastavovanie sklonu svetiel bez moznosti zasahu vodica a na ostrekovace svetlometov.

takze tolko normy a teoria (na slovensku)
dufusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

iurai napísal:
dufusko napísal:Nechápem , prečo by som mal xenony zapisovať do TP. Pokiaľ viem , svetlá sú výmenný diel a mimochodom ak majú výbojky a príslušenstvo E - teda certifikáciu , tak to vôbec neriešim......
je fajn, ze to neriesis. to, ze to ma nejake E v kruzku zial neznamena, ze si to mozes namontovat.

prestavbove kity su tusim v skoro celej europe nelegalne

prislusne normy viazu pouzitie xenonove osvetlenia na automaticke nastavovanie sklonu svetiel bez moznosti zasahu vodica a na ostrekovace svetlometov.

takze tolko normy a teoria (na slovensku)

To je zaujímavý poznatok , avšak otec má VW Passat B5.2 s fabrickými bixenonmi a má nastavovanie sklonu reflektorov z miesta vodiča a bez ostrekovača..... :shock: Takže to beriem trošku voľne....
Opel Astra F 1.6i C16NZ
iurai

dufusko napísal:To je zaujímavý poznatok , avšak otec má VW Passat B5.2 s fabrickými bixenonmi a má nastavovanie sklonu reflektorov z miesta vodiča a bez ostrekovača..... :shock: Takže to beriem trošku voľne....
vsak nie je problem namontovat originalne xenonove reflektory, a zvysok neriesit
dufusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

iurai napísal:
dufusko napísal:To je zaujímavý poznatok , avšak otec má VW Passat B5.2 s fabrickými bixenonmi a má nastavovanie sklonu reflektorov z miesta vodiča a bez ostrekovača..... :shock: Takže to beriem trošku voľne....
vsak nie je problem namontovat originalne xenonove reflektory, a zvysok neriesit
Originálne xenonové svetlomety na ASTRU F nekúpiš..... Dnes mi prídu nové svetlá ANGEL EYES so šošovkami , tam by som chcel dať xenony.Nemôžeš spať , alebo si v práci ako ja?
Opel Astra F 1.6i C16NZ
iurai

dufusko napísal:
iurai napísal:
Originálne xenonové svetlomety na ASTRU F nekúpiš..... Dnes mi prídu nové svetlá ANGEL EYES so šošovkami , tam by som chcel dať xenony.Nemôžeš spať , alebo si v práci ako ja?
no ja som tym myslel, ze do toho Passata niekto urcite domontoval xenony.

inak som doma a pripravujem sa takto na budik o 6:30 :-)
dufusko
Strieborný užívateľ
Strieborný užívateľ
Kontaktovať používateľa:

iurai napísal:
dufusko napísal:
iurai napísal: vsak nie je problem namontovat originalne xenonove reflektory, a zvysok neriesit
no ja som tym myslel, ze do toho Passata niekto urcite domontoval xenony.

inak som doma a pripravujem sa takto na budik o 6:30 :-)

Passat bol kupovaný na Slovensku nový....... Dobrú noc.
Opel Astra F 1.6i C16NZ
Sršeň

Príspevok od používateľa Sršeň »

Marshal napísal:presne tak Astry G maju vsetky cire optiky a okrem toho za tie peniaze co by dal za tie svetla co uviedol uz moze rovno kupit angels eyes a nie dajake zadymene hluposti :?
No ak hovoríš práve o tých svetlách od HELLY, tak mi ver že žiadne AE sa na ne nechytajú. HELLA je proste kvalita.
Tom4sus

Príspevok od používateľa Tom4sus »

Zdravim vas borci! Rozhodol som sa pre zmenu svetiel na mojej Astre za original xenony, boli tu spominane svetla z N-Joy verzie, pripadne od Helly. Nepodarilo sa mi najst na nete presny cennik alebo niekoho kto ma taketo svetla v ponuke. Vie niekto kolko taka sranda stoji, ako je to s vymenou svetiel, montazou a hlavne kde sa to da zohnat za slusny peniaz. Policajti nebudu drbat ked to budu original diely, vsak ze?!
Napísať odpoveď

Návrat na "ASTRA - INTERIÉR/EXTERIÉR"