Dočasne nefunkčný ventilátor kúrenia
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
miki158
Dočasne nefunkčný ventilátor kúrenia
Môj problém!
Po naštartovaní mi asi dve až tri minúty nefunguje ventilátor kúrenia, ani jedna poloha. V poistkovek skrini počuť spínanie relé. Po krátkej chvíli sa ventilátor sám naštartuje. Robí to pri každom vypnutí a zapnutí motora /kľúč zapaľovania v polohe 0/. Ešte som zabudol, v lete s tým nemám problém, robí mi to len v zime, resp. chladnejšom počasí. Kde može byť chyba?
Po naštartovaní mi asi dve až tri minúty nefunguje ventilátor kúrenia, ani jedna poloha. V poistkovek skrini počuť spínanie relé. Po krátkej chvíli sa ventilátor sám naštartuje. Robí to pri každom vypnutí a zapnutí motora /kľúč zapaľovania v polohe 0/. Ešte som zabudol, v lete s tým nemám problém, robí mi to len v zime, resp. chladnejšom počasí. Kde može byť chyba?
-
iurai
-
miki158
-
empress
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 17 Máj 2011, 09:48
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Mám podobný problém. Ventilátor si robí čo chce. Raz sa zapne raz nezapne, pri tom vonku skoro mrzne. Auto kúri dobre ale ventilátor sa raz točí inokedy netočí. Napr. nastavím na 25C, za chvíľu rukou cítim že teplo sála ale ventilátor ticho, zapne napr až po 10min. Chvíľu ide a zase vypne, pritom v aute je ešte zima. Povedzme že 2 dni ide ok a 2 dni hapruje. A ešte som zabudol, keď ventilátor náhodou ide, tiež si väčšinou času dosť popiskuje.
Že by to boli tie uhlíky? Ďakujem za radu.
Že by to boli tie uhlíky? Ďakujem za radu.
OPEL VECTRA C Caravan 2005 1,9cdti 88kW
- marekzivcak
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Okt 2011, 10:18
- Auto: !! Zmeň si model auta !!