DO - centrálne zamykanie
Moderátori: buci_vectra, franticek6
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Apr 2009, 10:19
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
DO - centrálne zamykanie
Dobrý deň.
Posledný mesiac mám problém s diaľkovým ovládaním centrálneho zamykania v Zafire a to taký, že auto zamknem cez DO v kľúči ale keď sa vrátim k autu tak ho už cez DO neodomknem, ale to musím urobiť mechanicky kľúčom. Keď potom DO podľa návodu zosynchronizujem tak mi to funguje niekedy týždeň, niekedy dva dni a stále sa to takto nepravidelne opakuje. Tiež som už vymenil aj baterku v kľúči a robí to stále. Vie mi niekto poradiť čo stým?[/i][/b]
Posledný mesiac mám problém s diaľkovým ovládaním centrálneho zamykania v Zafire a to taký, že auto zamknem cez DO v kľúči ale keď sa vrátim k autu tak ho už cez DO neodomknem, ale to musím urobiť mechanicky kľúčom. Keď potom DO podľa návodu zosynchronizujem tak mi to funguje niekedy týždeň, niekedy dva dni a stále sa to takto nepravidelne opakuje. Tiež som už vymenil aj baterku v kľúči a robí to stále. Vie mi niekto poradiť čo stým?[/i][/b]
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 12 Apr 2009, 10:19
odpoveď
Zatiaľ ďakujem za odpovede.
Mne pri stláčaní DO na kľúči žiadna dioda nesvieti a to ani vtedy, keď to funguje, ale stále mi bliká červená dioda pri autorádií a to aj pri naštartovanom motore
Mne pri stláčaní DO na kľúči žiadna dioda nesvieti a to ani vtedy, keď to funguje, ale stále mi bliká červená dioda pri autorádií a to aj pri naštartovanom motore
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 17 Aug 2008, 12:13
- Auto: Zafira A
Rozober kľúč a skús odomknúť a zamknúť stláčaním tích "čudlíkov" na plošáku-môže byť otlačená guma na tlačitkách a to potom môže spôsobovať zlý tlak na tie čudlíky a vynecháva to.Ja mám tu gumu otlačenú a tak mi to tiež niekedy nechce odomknúť-ale dioda funguje-ked často stláčaš tlačítka DO "zamrzne" a rozsvieti sa tá dioda na klúči-AŽ KEĎ ZHASNE treba stlačiť-potom to otvorí-aspon mne to tak ide-ked mám plošák vybraní z klúča fuguje všetko na 100 percent.Ak ti samotný plošák neodomyká a dioda nesvieti-máš niečo pobabrané.
Opel ZAFIRA, 2.0DTI,2002
-
- Pravidelný užívateľ
- Dátum registrácie: 06 Sep 2009, 17:50
tlačil som mierne na ten veľký čudlík, a potom jemne šrubováčikom som ju nadvihol a vyskočila pekne...vrelé dík, už som aj vymenil baterku a synchronizoval, všetko funguje ako má...Ale mám ešte jeden dotaz ak to niekto vie, moja zafira je 1999, mám len predné el. okná, automatické zatváranie okien pri zamknutí auta majú ktoré typy ?
myslim si, ze original z vyroby ziadne. samozrejme, okrem podrzania klucika pootoceneho v polohe zamknicito napísal:tlačil som mierne na ten veľký čudlík, a potom jemne šrubováčikom som ju nadvihol a vyskočila pekne...vrelé dík, už som aj vymenil baterku a synchronizoval, všetko funguje ako má...Ale mám ešte jeden dotaz ak to niekto vie, moja zafira je 1999, mám len predné el. okná, automatické zatváranie okien pri zamknutí auta majú ktoré typy ?