motor
Moderátor: macil
motor
čafte Lidičky,mam problem z mojim Oplikom. Mam Kadetta 1,3- Zničoho nič prestal ísť. Poskúšal som všeličo,ale nemôžem ho rozchodiť. Dal som nové sviečkové kabely,indukčnú cievku a vyskúšal už niekolko sád sviečok. Jediné načo sa zmohol je že chyťi na prvý valec-ostatné dávajú iskru tiež ale nič z toho. vedel by mi niekto poradiť
-
- Bronzový užívateľ
- Dátum registrácie: 10 Feb 2006, 16:04
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
motor
Mal som takýto problém.A porucha bola veľmi banálna-nebol dobre ukostrený motor.A pritom som predtým s elektrinou nič nerobil a všetko mi fungovalo a zrazu ráno nič-len to točilo,niekedy to akoby trochu chytilo prskalo a zdochlo.Zober si asi 3 mm hrubý kábel a prepoj mínus z baterky niekam na motor.Možno to pomôže.
best MV6 X30XE
-
- Opelclub Čestný člen
- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 11:49
- Auto: Ampera
- Bydlisko alt: Topoľčianky
- Kontaktovať používateľa:
Re: motor
jozef_strasiftak@opelclub napísal:Čaute chlapi.
Kamoš mi hovorí vraj na motore mám rozvodový remeň a jeden zase že reťaz.Čo je s toho pravda?Motor X2,0DTL-Vectra B r.v.:9/97
Chystám sa to tam všetko pomeniť tak len tak pre info.
Tvoje rozvody obsahujú dokonca reťaze dve.Na milión percent.Ak potrebuješ pošlem ti ich rozloženie.
Čo sa týka výmeny,myslím,že môžeš kludne spávať.
Reťaz je reťaz.
Maj sa.
- Viktor
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Feb 2008, 10:49
- Auto: Iná značka
nechcem zakladať novú tému mám len malú otázku, po studenom štarte keď otáčky vyletia na cca 1500ot tak počujem taký akoby klepot ventilov a svieti mi kontrolka mazania nie dlho len asi 1sekundu a potom to prestane a kontrolka zhasne, keď je motor teplý tak mi to nerobí, oleja je v motore presne medzi ryskami a auto ide veľmi dobre pekne plynule bez cukania len ten malý klepot mi dráždi uši neviete čím to môže byť? je to motor C16NZ
Zdravím Vás lidi
Je to mimo témy ale nechcel som zapratávať forum dalšou temou, mam len jednu takú otázku, vedel by mi niekto poradiť, aký typ karbutárota sa dával do kadettov ročník 1988 benzín 1.3 55kw motor, alebo kde by som to mohol zistiť??:) Presnejšie kolko vyvodový, kolko hadicí či trubiek či čo ide z neho?:) dakujem:)
Je to mimo témy ale nechcel som zapratávať forum dalšou temou, mam len jednu takú otázku, vedel by mi niekto poradiť, aký typ karbutárota sa dával do kadettov ročník 1988 benzín 1.3 55kw motor, alebo kde by som to mohol zistiť??:) Presnejšie kolko vyvodový, kolko hadicí či trubiek či čo ide z neho?:) dakujem:)
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
caute chlapi neviete co moze bit siel som na opliku 2l 16v gsi sfi a stlacil som plni plyn auto zacalo skubat zasvietil mi cek a ked to bolo trosku v otackach tak to prestalo skubat a aj cek mi zhasol myslim cek motora kontrolka a neviem co to moze byt sviecky,fitre,olej menene vsetko akorad kamos radil ze mam vicistit skrtiacu klapku a kuknut nanu a ani nevem kde to je a jak to mam vicistit alebo cim to moze bit??
- Barry
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 27 Jan 2008, 20:42
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
ironman napísal:Zdravím Vás lidi
No pokial mas motor C13N tak by to malo mat jednobodove vstrekovanie MULTEC.
BMW X6 F16 30d 190kW (2018)
EX-Opel Vectra C Caravan, 1,9CDTI 88kW (2008)
Škoda Octavia II Tour, 1,6 MPI 75kW (2011)
EX-Opel Astra G 1,2 16V (2002)
EX-Opel Kadett E 1,3 (1986)
EX-Škoda Felicia 1,4 MPI (1999)
EX-Opel Astra H 1,7 CDTI (2006)
EX-Opel Vectra C Caravan, 1,9CDTI 88kW (2008)
Škoda Octavia II Tour, 1,6 MPI 75kW (2011)
EX-Opel Astra G 1,2 16V (2002)
EX-Opel Kadett E 1,3 (1986)
EX-Škoda Felicia 1,4 MPI (1999)
EX-Opel Astra H 1,7 CDTI (2006)
- Viktor
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Feb 2008, 10:49
- Auto: Iná značka
ale multec má len 44kW, tu je tabuľka všetkých kadett motorov
http://kadett.cz/technika/motory.htm
http://kadett.cz/technika/motory.htm
Kadett E 1.6