elektrony
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
- Bruno
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 01 Mar 2007, 20:24
- Auto: Omega B
=D> #-o [-( :-k Yellow_Colorz_PDT_09 Yellow_Colorz_PDT_08 Yellow_Colorz_PDT_10
:roll:
verim tomu, ze si robis srandu
:roll:
verim tomu, ze si robis srandu
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
stratil som vsetko na com mi zalezalo ...
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
- Bruno
- Opelclub VIP člen
v kazdom fore, clube, blogu je hadam 100 tem o zapisoch !!!
ak nechces nemusis mat zapisane, ale budes platit alebo si koledujes o technicak !
A do kosa !!!
este by som rad videl 17" na astre a ako sa budes rozbiehat stym motorom
ak nechces nemusis mat zapisane, ale budes platit alebo si koledujes o technicak !
A do kosa !!!
este by som rad videl 17" na astre a ako sa budes rozbiehat stym motorom
Re: elektrony
ak nechces mat problemy, tak ano.liki46 napísal:chcem sa spitat ked si dam 17" elektrony ci sa to nejak zapisuje do techničaka???
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 03 Feb 2008, 10:49
- Auto: Iná značka
je tu o tom napísané dosť, platia sa za to pokuty ak nie sú zapísané, a bez príslušných dokladov (certifikát) to nezapíšu do TP, ale podelím sa s nejakým aktuálnym info, brat chcel dať zapísať na seat väčšie disky tak zavolal priamo do seatu kde poradili aby poslal oskenovaný techničák kvôli údajom a že mu pošlú potrebné papiere podľa čoho mu to na inšpektoráte zapíšu, takže žiadne podvody všetko oficiálne, seat za to pýta nejakých 30 a dačo € tak neviem aký je k tomu prístup u opla a za koľko tak im treba zavolať alebo napísať mail
Kadett E 1.6
- Bruno
- Opelclub VIP člen
opel nema takyto pristup ....tiez to bolo spominane
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Zaujiave....Poznam zopar ludi co ma 17'' na Astre G a v pohode..Maju ich aj v TP. Treba si to vedet vybavit....A poviem ti tak, Opel a pod. firmy s toho rovno vynechaj.....
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- rishko
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Feb 2008, 20:55
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
viem, ja som to riesil cez ats vo zvolene, akurat dnes mi dosli domov a uz ich mam na aute.... len keby ti uradnici boli trochu ohladuplni a zapisali mi to, kedze som prisiel do kanclu o 14:00 tak uz tam nebola ziadna ochota.... papiere a seetko mam
bejvalka vectra b, 1.7td ´96
aktualna vectra b ´00 X20DTH
aktualna vectra b ´00 X20DTH
- ondrejko
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 19 Sep 2007, 19:40
- Kontaktovať používateľa:
daj si stranku www.soundcar.sk a tato firma poskytuje k elektronom aj certifikat ze mozes mat taku velkost kolies ja mam TIGRU a OPEL mi nechcel povolit 16 kupil som od nich dali mi od elektronov potvrdenie o tom ze ich mozem mat a na policii mi to potom zapisali bez problemov
opel tigra 1.4i
Mal som ich aj ja zapísané na Astre G.langdon2 napísal:Zaujiave....Poznam zopar ludi co ma 17'' na Astre G a v pohode..Maju ich aj v TP. Treba si to vedet vybavit....A poviem ti tak, Opel a pod. firmy s toho rovno vynechaj.....
Teraz som si zapisoval R18 .Mušíš mať správne papiere + 5 Eurá za kolok a zapíšu Ti to.
- signum CDTI
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 13 Sep 2009, 10:09