Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Kimi napísal:... ja by som sa potešil aj tomu z minulého roka... :?
Kimi, kimi - ty mas odvahu sa pytat na tak uz staru zabudnutu vec ako je DVD z Duchonky ???
PS: Otazka pre Bennyho - uz mas novu napalovacku v tom tvojom notebooku???
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Kimi, kimi - ty mas odvahu sa pytat na tak uz staru zabudnutu vec ako je DVD z Duchonky ???
PS: Otazka pre Bennyho - uz mas novu napalovacku v tom tvojom notebooku???
Bruno Ty rypák. Každý ma napalovačku v netebooku!! Ale niekto ma veľa rečí ako skutkov. Členovia rýchlešie dajú na web foto ako on. hmm a mám pokračovať
Vilko pokúsim sa s tým niečo urobiť. Musím od Bennyho dostať podklady a brat by to dal dokopy.
Ak poznáš niekoho kto má nejaké súkromné fotky aj videá, tak ma môže kontaktovať a dohodneme formu zásielky.
Zatiaľ sa maj.
Ak sa dobre pamatam, tak bola vytvorena adresa , kde sa posielali foto - slo to priamo Bennymu a ten mal ztoho spravit DVD ! ... alebo sa mi to iba prisnilo???
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
Vilko pokúsim sa s tým niečo urobiť. Musím od Bennyho dostať podklady a brat by to dal dokopy.
Ak poznáš niekoho kto má nejaké súkromné fotky aj videá, tak ma môže kontaktovať a dohodneme formu zásielky.
Zatiaľ sa maj.
... ja to beriem , a už som sa aj ponúkol že to video , ktoré Benny spomínal že je hotové rozmnožím a potom záujemcom nejakým spôsobom rozošlem , ale teraz som v rozpakoch či nejaké dvd - čko vôbec existuje a asi sa musí robiť nanovo...
... ale nechcem rýpať , viem že každý má dosť svojich starostí a ani ja nesplním všetkočo sľúbim , sme len ľudia...
... ak však existuje minuloročné dvd tak som ochotný ho rozmnožiť pre všetkých záujemcov na vlastné náklady
azmodan napísal:dalsie 3 tyzdne presli a o dvd ani naznaku :?: veru tak
Azmodan klidek - este nieje z r. 2007 tak co ty chces
azmodan napísal:chcel by som sa spytat, ci by malo zmysel sa opytat na taku staru zabudnutu vec akou je DVD z minulorocneho zrazu z Levic...
Tak ja skusim sa opytat este na DVD z 2007 Duchonka
azmodan napísal:chcel by som sa spytat, ci by malo zmysel sa opytat na taku staru zabudnutu vec akou je DVD z minulorocneho zrazu z Levic...
Chlapi kľud.
DVD bude do zrazu.
Brat robí dve vysoké,tak to trochu trvá.
Na zraze si ho budete môcť zakúpiť.
Čo sa týka roku 2007, tak som sa bavil s BENNYM. Najbližšie ako pôjdem do Blavy, tak si všetky podklady stiahnem do svojho notebooku a niečo s tým urobím.
No ved my sme kludni pane prezidento.. Len ide o to, ze povodne to DVD malo byt do Vianoc.. Po Vianociach sa vobec nic nedialo a ani nam nikto neoznamil co s tym je..Ci bude, ci nebude... Stacilo povedat, ze na to nie je cas pripadne je iny problem.. To je cele...
azmodan napísal:No ved my sme kludni pane prezidento.. Len ide o to, ze povodne to DVD malo byt do Vianoc.. Po Vianociach sa vobec nic nedialo a ani nam nikto neoznamil co s tym je..Ci bude, ci nebude... Stacilo povedat, ze na to nie je cas pripadne je iny problem.. To je cele...
Ja som to niekde písal, že to bude neskôr.
Aj ja som myslel,že to bude skôr.ale vieš. niekto mieni a druhý mení.