Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
padre 22 napísal:Tak motor tam zatial nieje OPC ale na tom sa pracuje a určite tam niekedy bude Aspoň dúfam.
tak sa mi to páči, aj ja by som ho rád šupol, ináč minule som pozeral havarované ople a videl som merivu 1,6 16 v turbo 160 PS to malo.
To by bol šikovný motorček
macil: aspon mas uz tie stierace posunute..bo minule (niekdajsia fotka z jary/leta) si ich mal dake vycaptane ..zrejme este pozostatok s ramienkovych ..tiez som posuval nizsie tie "aerotwiny", pekne pekne....cim si striekal ten jemny bielisty zamatovy povrch?
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
Jasné, posunul som ich, veď vidíš ako pekne ležia na spodnej lište. 8) To, že boli vycapené takmer v strede skla bol pozostatok ešte z opravy po búračke.
Tan zamatový povlak, to ti je špeciálna metóda kondenzačného nanášania jemného aerosolu H2O pri nízkej teplote.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
padre ... tu stredovu konzolu si zohnal v klavirovej lesklej ciernej farbe, alebo si to svojpomocne upravoval? mas aj viac doplnkov cierne leskle?..zverejni pripadne foto interiera celeho, alebo na viac fotiek ...hm?
inak velmi pekny volant ... priam ze dokonaly!!!
別のブランド
OPEL ASTRA H SW 1.7 CDTI ENJOY - ex
OPEL CORSA C 1.2 COSMO - ex
OPEL CORSA B 1.0 CITY - ex
NIe, kupil to uz lakovane. Lakoval to normalny lakyrnik.
Tiez som rozmyslal nadtym, ze by som to dal nalakovat do tejto farby.
Ta navigacia je dost draha, oplatilo sa ti to? Kolko to stalo aj z montazou....Material 500€ a montaz?
Opel Insignia 2,0Cdti
Presne tak ako píše langdon dával som si to do tej čiernej lakovať.Mám v tejto farbe vlastne celý stredový panel až po ručnu brzdu potom madla dverí a aj plasty okolo bočných ofukov.
inak diky ten volant je OPC a všetko čo je OPC je super
A k tej navigacií spolu aj s monzážou ma to vyšlo 700 EUR.A som s nou veľmi spokojný nieje to len obyčajná navigacia dokaže toho veľa.
Vyzera to krasne..Musim uznat.Ale 700€ :roll:
Prdsa ta navigacia je riadne zastarana.
Opel Insignia 2,0Cdti