ok nejake foto a video
video ako to funguje:
http://www.tuning-hifi.eu/x/pepsi/MAREK_GSI.3gp

Moderátor: macil

ok.. nieje problem.. pocuj, dnes som s tym nabehol tak 50-60 km.. objavili sa 4 veci...Pepsi napísal:no jo starec ešte je možné že ta neminie otváranie strechy spätáky a elekt.okná....do soboty má pršať a yanko ide tie veci zobrať do čiech tak by bolo super keby sa to namontovalo a aj tá fólia by sa spravila

tak to skus,ja mam kupený aj autotmel aj čierny sprej pregitujem a zastriekam.tuning-hifi napísal:ok dik, uz viem.. no ten blatnik skusim, ale tam je trafena aj ta hrana tak uvidime..

určite nie interier von!!! [-o< [-( normalne narež z boku kde nebude vidieť koberec a tvrdým drôtom to poťiahneš popodtuning-hifi napísal:pocuj ty si si na mna vymymslel peknu vylomeninu.. dnes som 5 hodin laboroval ako na tu strechu a ako to uchytit.. este aj svetlo som vybral, ale zbytocne.. no ciastocne zbytocne.. zo stareho mozes vyrezavat zadnu cas t blatnika kde je svetlo, lebo ten dobrak to riadne dovrzal, preto je to svetlo na silikone.. na jesen urobime poriadne.. zadny blatnik vyklepany ako to slo.. Elektriku som este netahal, musim prist na to ako a kade ju natiahnut.. inak neviem ci nebude musiet ist von aj interier