Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
Nevsimol, bo si z R1 neodbocil do Nitry. Musis zijst z R1 na vyjazde Nitra, dostanes sa na Bratislavku ulicu ci jak sa vola, a neboj, to Tesco aj OMV tam dost biju do oci......
keby daco, volaj. Ale potom uz na ten T-Mobile.
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Neboj, kludne volaj.
NO mne jedno...Nech sa este niekto vyjadri kedy, mne to je v podstate jedno. Ja to mam od doma na aute asi 3 minuty.
Opel Insignia 2,0Cdti
Dobre chlapi....tak sa dohodneme o 18:00 v Nitre pri Mc Donalde. Ja tam budem isto. Cakam max 15 minut.Potom odchadzam....Telefonne cislo namna 0910 319570. ( PETO )
Opel Insignia 2,0Cdti
langdon2 napísal:Dobre chlapi....tak sa dohodneme o 18:00 v Nitre pri Mc Donalde. Ja tam budem isto. Cakam max 15 minut.Potom odchadzam....Telefonne cislo namna 0910 319570. ( PETO )
to cislo 0918 uz nemas??? s tym som ta mal ulozeneho na Opel SOS
langdon2 napísal:Dobre chlapi....tak sa dohodneme o 18:00 v Nitre pri Mc Donalde. Ja tam budem isto. Cakam max 15 minut.Potom odchadzam....Telefonne cislo namna 0910 319570. ( PETO )
SAmozrejme chlapi, ocakavam vas tam vsetkych. Dame frisko na OMV alebo v Mc Donalde kavu a hor sa na Duchonku v kolone Oplov...... 8)
Opel Insignia 2,0Cdti