OP-COM autodiagnostika
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Máj 2012, 10:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zdravim vas oplaci!
Chcel by som skusit napichnut kamaratovu Vectru B 2.0 16V na diagnostiku - tym, ze to nie je moje auto, nechcem do toho moc investovat, preto by som sa rad spytal jednu vec - mam doma jeden OBD II kabel, ktory som kupoval (tusim eBay) ako kvazi "VAG" OBDII kabel a doma si s nim viem v pohode diagnostikovat koncerny cez VAG program.
Po blizsom preskumani sa ten kabel temer nicim nelisi od inych OBDII kablov, ktore su ponukane na eBayi ako OPCOM kable (este obcas tam byva oznacenie Tech2) -preto sa chcem spytat - vedel by som so spravnym softom napichnut tu Vectru na diagnostiku a aspon precitat pamat zavad z motora?
Pripadne ak by mi vedel niekto cez SS poslat link na dobry soft, ktory bude fungovat na Win JehoVista, tak budem velmi vdacny
Dakujem
Chcel by som skusit napichnut kamaratovu Vectru B 2.0 16V na diagnostiku - tym, ze to nie je moje auto, nechcem do toho moc investovat, preto by som sa rad spytal jednu vec - mam doma jeden OBD II kabel, ktory som kupoval (tusim eBay) ako kvazi "VAG" OBDII kabel a doma si s nim viem v pohode diagnostikovat koncerny cez VAG program.
Po blizsom preskumani sa ten kabel temer nicim nelisi od inych OBDII kablov, ktore su ponukane na eBayi ako OPCOM kable (este obcas tam byva oznacenie Tech2) -preto sa chcem spytat - vedel by som so spravnym softom napichnut tu Vectru na diagnostiku a aspon precitat pamat zavad z motora?
Pripadne ak by mi vedel niekto cez SS poslat link na dobry soft, ktory bude fungovat na Win JehoVista, tak budem velmi vdacny

Dakujem
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Toto je tema Op Com, a nie TECH III
myslim ze to bude daka lacna cina co si si kupil.... si si mal radsej ten Op Com kupit... :roll:
myslim ze to bude daka lacna cina co si si kupil.... si si mal radsej ten Op Com kupit... :roll:
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- langdon2
Fuuu, ked budem mat cas, tak kludne.... ale momentalne som mimo SR... a ked aj budem doma, tak tam ma caka uz kopa inych aut, ktore treba spravit..
Opel Insignia 2,0Cdti
- langdon2
A nerozumies, ze mam uz asi na dva mesiace naplanovanu robotu?
...ale mam cas teraz... ak ti neni Vieden daleko...kludne dobehni..
Praterstraße, Hotel Austria Clasic
...ale mam cas teraz... ak ti neni Vieden daleko...kludne dobehni..
Praterstraße, Hotel Austria Clasic
Opel Insignia 2,0Cdti
- macil
- Admin
- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Ono tých tzv. "dodávateľov" sú už minimálne stovky a každý má svoj spôsob dodávania softu. Niektorí majú spravenú inštalačnú aplikáciu, iný dodávajú len nakopírovaný soft. V takom prípade sa nič neinštaluje, len treba skopírovať príslušný adresár. V každom prípade, na CD sa určite nachádza textový súbor s inštrukciami.
- vitaminxxl
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 23 Júl 2008, 13:53
- Auto: Vectra B
- Bydlisko alt: Abbotsford
Mozes to spustenie drivera povolit jednorazovo tak, ze pri zapinani compu stlacis F8 a vyberies moznost Disable Driver Signature Enforcement. Windows sa ti potom spusti a pojde ti aj ten OP-COM, ale iba kym nevypnes system- potom sa zase vrati do obycajneho modu a nepojde ti to. Na trvale zrusenie tej ochrany pred instalovanim nepodpisanych driverov si stiahni program dseo13b.exe a tam to v moznostiach povolis. Je to potom risk, co sa tyka stability systemu, ale inak to velmi nejde oblbnut.. 

Moja prvá a už aj bývalá...

-
- Nový užívateľ
- Dátum registrácie: 22 Júl 2010, 09:45
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Zdravim hosi, chcem sa opytat ohladom OP-COMu verzia 080114, doteraz mi to na mojej astre g fungovalo bez problemov a vcera ked som si chcel kuknut ci nahodou nemam nejake chyby, tak uz mi diagnostka nekomunikuje s autom a pise chybu "There is no communication with the ECM". Pritom po zapojeni svieti zlta aj cervena kontrolka a rele cvakne. Ked idem v OPCOMe cez ponuky a navolim rocnik, typ auta a motor vyhodi mi horeuvedenu chybu. Skusal som aj cez automaticke vyhladanie a nic. Vsetko robim tak ako do teraz nic som tam nemenil. Neviete poradit co s tym please ??