Prečo neuveriteľná spotreba? Mne sa nezdá malá, skôr k tomuto motoru primeraná.
A k tým nákladom. Výdavky na benzín sú najviditeľnejšie, ale zároveň najnenápadnejšie, pretože sú najčastejšie a relatívne nízke. Oprava za 25000,- sa nenaskytne každý týždeň.
Malá štatistika
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
iurai
nuz www.spritmonitor.de mi pre astru 1.8 benzin vychrlil takyto priemermacil napísal:Prečo neuveriteľná spotreba? Mne sa nezdá malá, skôr k tomuto motoru primeraná.
A k tým nákladom. Výdavky na benzín sú najviditeľnejšie, ale zároveň najnenápadnejšie, pretože sú najčastejšie a relatívne nízke. Oprava za 25000,- sa nenaskytne každý týždeň.
34 Benzin 8,30 l/100km 772.050 km und 64.091 l
ja viem, statistiky klamu, ale ked to skombinujem s mojou osobnou skusenostou, tak som tiez prekvapeny
moja vectra 1.6 sa tych zopar km, co mam drzi okolo 8.0, to je cisto dialnica
a dizel, co som ho mal, tam som sa dostal k 7 litrom, vacsinou tiez dialnica
-
mirrco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 12:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Vestko je o prevodovke:) pred tym som mal 1.6 a ta uz hucala pri 90km/h to bolo cez 2700ot a teraz mam 90km/h pri 2300ot a to je ot ze cim vyssie otacky tym aj vissie trenie a kadeco.
Vacsi objem by mal mat vacsiu spotrebu ale nie o vela a da sa to vykompenzovat dobrou prevodoukou.
Ach boli casi ked som mal spotrebu 1km 0.9sk...
ked som natankoval toreticky 2.7L a realne v nadzi pribudlo 12L
:D:D
Vtedy mi bolo jedno ci mi to zere 5,10,15
Skoda ze nie je ziadny iny sposb ako izskat palivo lacnejsie.Raz mi jeden predaval za 34sk ked stal 40sk - udajne 98okt...ale vobec to nevonalo benzinom, podla man to bol daky olej z benzninom alebo daka 61okt co maju v ukrajine...
Vacsi objem by mal mat vacsiu spotrebu ale nie o vela a da sa to vykompenzovat dobrou prevodoukou.
Ach boli casi ked som mal spotrebu 1km 0.9sk...
ked som natankoval toreticky 2.7L a realne v nadzi pribudlo 12L
Vtedy mi bolo jedno ci mi to zere 5,10,15
Skoda ze nie je ziadny iny sposb ako izskat palivo lacnejsie.Raz mi jeden predaval za 34sk ked stal 40sk - udajne 98okt...ale vobec to nevonalo benzinom, podla man to bol daky olej z benzninom alebo daka 61okt co maju v ukrajine...
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 23:59
- Auto: Astra G
Re: Malá štatistika
Ako to vyzerá dnes?macil napísal: Údaje sú zozbierané od 2.12.2005 do dnešného dňa, teda 10.7.2006.
Celkové hodnoty
Cena: 30086,- Sk
Litrov: 750,93 l
Prejdené: 9351 km
Priemerné hodnoty
Spotreba: 7,64 l/100km
Cena za liter: 40,06 Sk
Cena za km: 3,06 Sk
Počet km na liter: 13,08km/l
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
http://www.spritmonitor.de/en/detail/221164.html
Zmena oproti predchádzajúcej štatistike je v tom, že od r. 2008 sa zvýšil podiel mestskej premávky a znížil ročný nájazd kilometrov.
Už nechodím do BA.
Zmena oproti predchádzajúcej štatistike je v tom, že od r. 2008 sa zvýšil podiel mestskej premávky a znížil ročný nájazd kilometrov.
Už nechodím do BA.