Posli mi do SS cca den kedy si uskutocnil platbu.johny13761 napísal:Tos ja som tiez registrovany od maja clenske som zaplatil len pred nej... mesiacom aj daco tak snad nieco pride ?![]()
A udal si pri platbe tvoje rodne cislo? A pri registracii?
Moderátor: macil

Posli mi do SS cca den kedy si uskutocnil platbu.johny13761 napísal:Tos ja som tiez registrovany od maja clenske som zaplatil len pred nej... mesiacom aj daco tak snad nieco pride ?![]()

SAk tak to ma byt....Ratam tak ze cca. tyzden po zaplateni by mal mat dotycny ak vsetko prebehne tak ako ma, doma preukaz s nalepkami.macil napísal:Dnes mi došiel čistučký, voňavučký, novučký preukaz.
Langdon, ĎĎĎ.

jerryl napísal:Ahoj. Úprimne sa ti ospravedlňujem.Je mi ľúto, že to berieš takto.avar napísal:asi to bude individualne. o dva mesiace uplynie rok od cias kedy som zaplatil clenske. nejde mi o tie byvale tri stovky ci dnesnych desat euro, clovek zvycajne denne minie viac na hluposti. stava sa... aj to ze po cloveku ani pes nestekne...martin7888 napísal:Koľko asi trvá schválenie členstva po registrácii a zaplatení členského?
no po takmer roku cakania, niekolkych urgenciach a par velmi slubnych odpovediach nekompetentno kompetentnych, ak pocujem, ci citam niekde vyraz opelclub slovensko, zhorkne mi slina v ustach.... a som rad ak sa toho zbavim len tym ze si odpluvnem..
predavajte si svoje tricka ci polokosele. organizujte zrazy a ja budem pre zmenu rad, ze mam opla, ktory chvalabohu nema so slovenskym opelclubom nic spolocne. a dufam ze ani nikdy nic mat nebude...
nech sa vam dari.
Písal som ti viac ss správ.A písal som ti aj maili a prosil ťa,aby si mi poslal nejaké indície kedy si zaplatil a meno,alebo variabilný symbol.Alebo telefonický kontakt.Dokonca som ti poslal v prílohe výpis z účtu,lebo tam je pár platieb,ale bez variabilného symbolu,tak to neviem zaradiť. Do dnešného som nedostal nič od teba.
Pošli mi prosím ťa na teba telefón a ja to ihneď napravím.
Moj tel. 0949202326.
S úctou
Jaro.