Odblokovanie autoradia

Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra

double G

Príspevok od používateľa double G »

ale akym nespravnym??? ked ja som tam nezadaval tie kody,,,, ved ma ani nepusti ich zadavat...
Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Niekto tam už tri nesprávne zadal. Čakaj.
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
double G

Príspevok od používateľa double G »

mno super.... len dufam, ze sa raz dockam... inak diqy moc za vsetko... a ked mi tie kody pojdu, tak si proste super!!!! tak dlho som si lamal hlavu s tym radiom, az to pravda nie je... skusal som vsade, v opli, u corkarov... ale nikto mi nevedel pomoct... tak som rad, ze som v tomto fore, ze su tu skveli ludia a ze mi konecne mozno pojde radio...
Johnnyb

Príspevok od používateľa Johnnyb »

Zdravim vsechny,

chtel bych nejakeho odbornika na autoradia pozadat o pomoc.
Mam v Opliku radio Delco CDR 500 a jednoho krasneho rana se mi objevil na displeji napis SAFE coz znaci ze by radio chtelo kod. Nevim jak k tomu doslo ..radio vypinam i zapinam stejne, panel odnimam az po vypnuti radia, nemenil jsem baterii...nic. Chtel bych Vas touto cestou tedy poprosit zda by jste nevedeli jaky kod nacvakat (mam 10 pokusu) a samozrejme karticku s kodem nemam (manualek ovsem ano). Do servisu s tim jezdit zatim nechci...to si radeji koupim radio nove :)

takze cislo na zadni strane radia je: GM 90 493 281
Dalsi cislicko je: 4 660 103 a potom jeste tam je: PA6-GF15
Diky moc za odpovedi....
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Obávam sa, že ti nič iné ako Opel servis neostáva, prípadne ešte nejaká firma, či "firma", ktorá sa odblokovaním autorádií zaoberá. Na nete ich nájdeš kopec.
Opel Astra F-CC, X18XE
B@rt0
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 09 Dec 2006, 18:50
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa B@rt0 »

mal som ten isty problem s radiom VDO CDR500 a vyriesil som ho kupenim a naprogramovanim novej eprom stiahnutym dumpom z netu..ale vraj je na tieto CDR500-vky aj nejaky generator.no mne sa ho zial nepodarilo najst..
martyg

Príspevok od používateľa martyg »

ak môžem poprosiť kód na philips car 400- výr. číslo GM 0400X2497601
Ďakujem
Radkostalefun

Re: Odblokovanie autoradia

Príspevok od používateľa Radkostalefun »

jerryl napísal:
cortez napísal:Caute neviete mi poradit niekoho kto mi spolahlivo odblokuje Delco CDR 500? Bol som u znameho v Opli a povedal mi ze nie je 100%tne ze by to radio nasli v databaze a ze mozno vyhodim peniazky a kod nezistia (alebo tak nejak to povedal :) ) Vdaka
Pošli mi na mail sériové číslo autorádia GM - - - -x ------.Pošlem ti kód.
Maj sa.
Cawte ja ma podobny problem s CDR 500

GM150010195672

DAkujem
macil
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Obávam sa, že ti nepomôžeme. V prípade CDR500 sa kód z v.č. vyčítať nedá. Ostáva ti buď Opel, alebo niektorá z firiem, či "firiem", ktoré sa odblokovaním zaoberajú. Na internete je ich tiež hafo. Stačí pohľadať cez Google.
Opel Astra F-CC, X18XE
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

niekto to tu pisal. ze tam staci dobrym suborom prepisat pamat
rado.c

Príspevok od používateľa rado.c »

iurai napísal:niekto to tu pisal. ze tam staci dobrym suborom prepisat pamat
to ano, ale pochybujem, ze sa beznymi domacimi prostriedkami da napalit chip nanovo...
mna na cdr500 (delco) stalo 400sk - napalenie romky "bez kodu"
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

rado.c napísal:
to ano, ale pochybujem, ze sa beznymi domacimi prostriedkami da napalit chip nanovo...
tam nie je nejaka bezna EEPROM ?
rado.c

iurai napísal:
rado.c napísal:
tam nie je nejaka bezna EEPROM ?
asi je, ja som to nerobil, nemam na to vybavenie (ani vela vedomosti o tychto autoradiach) spravil mi to kamarat. vraj zohnal za par korun novu a na to napalil nove veci.
ja som kupil autoradio, kod som nevedel, ani predchadzajuci majitel nie.
macho

Príspevok od používateľa macho »

Čaute páni. Mám problém s rádiom VDO CDR 500. V noci boli mrazy a keď som šiel naštartovať, len mi zasvietili kontrolky (treba mi novú baterku) a auto nenatočilo. Teraz mi pýta od rádia kód. Neviete mi poradiť? Výrobné čislo je GM 050021449665. Ak môžte pomôžte, prosím,prosím.Diky. :(
gsmmania

Príspevok od používateľa gsmmania »

Neviete poradit niekoho, pripadne "firmu", kto vie odblokovat PHILIPS CAR 400 v Presove alebo Kosiciach ?
rado.c

gsmmania napísal:Neviete poradit niekoho, pripadne "firmu", kto vie odblokovat PHILIPS CAR 400 v Presove alebo Kosiciach ?
v KE - http://chiptuning.sk/index.php?id=3&L=1
pytaj si Vlada, urcite dokaze...
doktor.pepik

Príspevok od používateľa doktor.pepik »

Zdarec,
potřeboval bych pomoct odkódovat radio philips car 400 ze Zafiri. výrobní číslo je 90 532 621. pomůže mi někdo? Díky doktor
matejkuliha

odblokovavanie ZILINA

Príspevok od používateľa matejkuliha »

Zdarec Pani!!
Este raz kto by mal zaujem o odkodovanie radii, viem zaujemcom dat tel kontakt na pana, ktory sa tym zaobera za 15 eur!! Treba ale osobne potom za nim prist a on to za 20min. spravi!! Okrem toho ze pomohol mne, pomohol uz aj dalsiemu clenovi fora!! Len je to blizke okolie ZILINY!
ketxup
Nový užívateľ
Nový užívateľ
Dátum registrácie: 08 Júl 2009, 07:32
Auto: !! Zmeň si model auta !!

Príspevok od používateľa ketxup »

Ahojte, takže by som sa Vás chcel opýtať, či mi neviete poradiť pri odblokovaní Philips car400. Auto kupované mimo Svk a pri dokladoch k autu bola aj kartička ,,OPEL Car Pass,, no predpokladám, že chybička sa stala a na tej kartičke pri Radio Type/Code je uvedené 0300/2361. Podľa tohoto odzačenie ma napadlo či to neni ku rádiu car 300 ale v skutočnosti je to Car 400. Skúšal som zadávať ten kod a neúspešne. Seriové číslo z rádia sa mi nepodarilo odpísať, lebo nejak to rádio nechce isť von :(((. Dakujem za akúkoľvek radu.
matejkuliha

Príspevok od používateľa matejkuliha »

kod by si mal mat za lomkou to stvorcislie
Napísať odpoveď

Návrat na "AUDIO/VIDEO/NAVIGÁCIA - VŠEOBECNE"