Odblokovanie autoradia
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
double G
-
double G
mno super.... len dufam, ze sa raz dockam... inak diqy moc za vsetko... a ked mi tie kody pojdu, tak si proste super!!!! tak dlho som si lamal hlavu s tym radiom, az to pravda nie je... skusal som vsade, v opli, u corkarov... ale nikto mi nevedel pomoct... tak som rad, ze som v tomto fore, ze su tu skveli ludia a ze mi konecne mozno pojde radio...
-
Johnnyb
Zdravim vsechny,
chtel bych nejakeho odbornika na autoradia pozadat o pomoc.
Mam v Opliku radio Delco CDR 500 a jednoho krasneho rana se mi objevil na displeji napis SAFE coz znaci ze by radio chtelo kod. Nevim jak k tomu doslo ..radio vypinam i zapinam stejne, panel odnimam az po vypnuti radia, nemenil jsem baterii...nic. Chtel bych Vas touto cestou tedy poprosit zda by jste nevedeli jaky kod nacvakat (mam 10 pokusu) a samozrejme karticku s kodem nemam (manualek ovsem ano). Do servisu s tim jezdit zatim nechci...to si radeji koupim radio nove
takze cislo na zadni strane radia je: GM 90 493 281
Dalsi cislicko je: 4 660 103 a potom jeste tam je: PA6-GF15
Diky moc za odpovedi....
chtel bych nejakeho odbornika na autoradia pozadat o pomoc.
Mam v Opliku radio Delco CDR 500 a jednoho krasneho rana se mi objevil na displeji napis SAFE coz znaci ze by radio chtelo kod. Nevim jak k tomu doslo ..radio vypinam i zapinam stejne, panel odnimam az po vypnuti radia, nemenil jsem baterii...nic. Chtel bych Vas touto cestou tedy poprosit zda by jste nevedeli jaky kod nacvakat (mam 10 pokusu) a samozrejme karticku s kodem nemam (manualek ovsem ano). Do servisu s tim jezdit zatim nechci...to si radeji koupim radio nove
takze cislo na zadni strane radia je: GM 90 493 281
Dalsi cislicko je: 4 660 103 a potom jeste tam je: PA6-GF15
Diky moc za odpovedi....
-
Radkostalefun
Re: Odblokovanie autoradia
Cawte ja ma podobny problem s CDR 500jerryl napísal:Pošli mi na mail sériové číslo autorádia GM - - - -x ------.Pošlem ti kód.cortez napísal:Caute neviete mi poradit niekoho kto mi spolahlivo odblokuje Delco CDR 500? Bol som u znameho v Opli a povedal mi ze nie je 100%tne ze by to radio nasli v databaze a ze mozno vyhodim peniazky a kod nezistia (alebo tak nejak to povedal) Vdaka
Maj sa.
GM150010195672
DAkujem
-
rado.c
-
iurai
-
rado.c
asi je, ja som to nerobil, nemam na to vybavenie (ani vela vedomosti o tychto autoradiach) spravil mi to kamarat. vraj zohnal za par korun novu a na to napalil nove veci.iurai napísal:tam nie je nejaka bezna EEPROM ?rado.c napísal:to ano, ale pochybujem, ze sa beznymi domacimi prostriedkami da napalit chip nanovo...iurai napísal:niekto to tu pisal. ze tam staci dobrym suborom prepisat pamat
mna na cdr500 (delco) stalo 400sk - napalenie romky "bez kodu"
ja som kupil autoradio, kod som nevedel, ani predchadzajuci majitel nie.
-
macho
-
gsmmania
-
rado.c
v KE - http://chiptuning.sk/index.php?id=3&L=1gsmmania napísal:Neviete poradit niekoho, pripadne "firmu", kto vie odblokovat PHILIPS CAR 400 v Presove alebo Kosiciach ?
pytaj si Vlada, urcite dokaze...
-
doktor.pepik
-
matejkuliha
odblokovavanie ZILINA
Zdarec Pani!!
Este raz kto by mal zaujem o odkodovanie radii, viem zaujemcom dat tel kontakt na pana, ktory sa tym zaobera za 15 eur!! Treba ale osobne potom za nim prist a on to za 20min. spravi!! Okrem toho ze pomohol mne, pomohol uz aj dalsiemu clenovi fora!! Len je to blizke okolie ZILINY!
Este raz kto by mal zaujem o odkodovanie radii, viem zaujemcom dat tel kontakt na pana, ktory sa tym zaobera za 15 eur!! Treba ale osobne potom za nim prist a on to za 20min. spravi!! Okrem toho ze pomohol mne, pomohol uz aj dalsiemu clenovi fora!! Len je to blizke okolie ZILINY!
-
ketxup
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Júl 2009, 07:32
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ahojte, takže by som sa Vás chcel opýtať, či mi neviete poradiť pri odblokovaní Philips car400. Auto kupované mimo Svk a pri dokladoch k autu bola aj kartička ,,OPEL Car Pass,, no predpokladám, že chybička sa stala a na tej kartičke pri Radio Type/Code je uvedené 0300/2361. Podľa tohoto odzačenie ma napadlo či to neni ku rádiu car 300 ale v skutočnosti je to Car 400. Skúšal som zadávať ten kod a neúspešne. Seriové číslo z rádia sa mi nepodarilo odpísať, lebo nejak to rádio nechce isť von
((. Dakujem za akúkoľvek radu.