Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
kimino napísal:kurnik som si nevsimol ze ste uz aj datum dali :-k :-k a prave dneska som si na googli pozeral ze by som siel na vylet zvazoval som vieden :?
No a co datum sedi??pojdes?
Opel astra G 3dv. 1,6 16v 101ps
Opel astra G 5dv. 1,8 16v 116ps
chalani, my teraz prerabame ten byt a majstri ak stihnu nahodit kachlicky a do soboty vypadnut, bude sa musiet malovat a stierkovat a smirglovat a nahadzovat kuchynska linka... a vyzera to tak ze sa to bude robit bud v sobotu alebo v nedelu, este neviem, uvidime ako majstri stihnu dat kachlicky a podlahu. kua ale nevyzera to dobre s tym rakuskom u mna kua kua este uvidim ale neslubujem nic zatial :oops: do piatka dam vedet!
teraz to pekne obzrite ako to tam vyzera a dalsieho vyletu sa uz snad zucastnim ... teraz mi je totalne zle uz druhy den takze neviem ci na mna cosi nejde a neviem co bude domapretoze v pondelok sa malo ist po moj novy nabytok do izby takze ak mi est eneprerobili izbu tak ma to caka teraz :roll:
skoda ze som si neskoro vsimol ten datum
ved ako som pisal velmi ma to zaujalo taky nejaky napad vcera a pozeral som si vylet kolko km by bolo do viedne potom som si vsimol ze ste tu uz dali datum
No do toho madarska sa to ani mne nepaci .nemam rad staty v kt.sa neda nijak dorozumiet......Rakusko beriem cesko tak isto a ak by sa chcelo cez leto mozme ist k moru bud taliansko alebo chorvatsko....
No hej to neni ani nejak extra daleko cca 700km hore dole.To mam najazdene ked som robil sofera takze jazda aj bez navigacie neni problem a dorozumievanie taktiez
Po tomto tripe môžeme prudko rozmýšľať nad druhým ... rozostup by som chcel dať tak 3 mesiace, tzn. 4 krát za rok by sa šlo niekam prípadne ak by sme sa rozhodli na dlhší k moru alebo tak, môžeme ísť len na jar, v lete a takto v zime
BMW 528i E39 - w.i.p.
Opel Corsa 1,2 16V 12/99 - rip
Volvo V40 1,8i 5/02
BMW 745i V8 4/03 - ex
Ked niekto nevie svoje heslo, nech mi posle maila chalanisko na langdon2@opelclub.sk
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov