Astra J- výkon motora
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- fabre
- Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 04 Sep 2010, 14:25
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Brno
- Kontaktovať používateľa:
ako každý typ motora môže mať iné hodnoty. aj obe astry vykazujú iné hodnoty pri rovnakých otáčkach. preto som písal konkrétne na tento motor. taký som bol vytešený, lebo som si myslel, že to má len lepšie chvíľky, lenže on to robí aj na iných cestách. pri 2500ot/min to vypluje nízke hodnoty. ak by sa auto využívalo na okresky/diaľnice, ani dízlak mi netreba 
-
Signum
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 02 Máj 2007, 21:34
- Auto: Zafira B
- Bydlisko alt: Sološnica
presne na to slúžia skúšobné jazdy aby človek vedel zhodnotiť či mu vozidlo vyhovujeteplansky napísal:[Môžež čakať aj do 2500km ja mam tiež to auto a poviem ti najradšej by som to auto predal nakolko aj corsa B ma silnejší motor. Ide ma rozhodiť že som nešiel na skúšobnú jazdu.
Mám Opel
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
*** Diagnostika + programovanie vozidiel Opel profesionálnou diagnostikou GM MDI***
*** Programovanie CZ/SK do autorádií CD400 + Touch&Connect ***
*** Distribúcia MKJ od Pepas ***
*** Programovanie Slovenčiny Astra H,Zafira B- CID,GID,UHP 4,DVD 90,CD 70 ***
-
LMCAR
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 15 Feb 2011, 22:18
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Necital som vsetko ale auto treba najprv zabehnut!!! Ja mam corsu D sice nie ten agregat ale Z12XEP a taktiez za nova vobec netahal a spotreba bola okolo 10 litrov a to som motor vytacal iba do 2500 otacok a max. dala 180 km/h. Tak som sa zacal vozit s tehlou na plyne.Dnes mam 27 000 km spotreba asi 6-7 litrov na letnych 16-tkach a uz da aj 200km/h
Takze podla mna treba pockat a poriadne zabehnut motor.
-
iurai
-
Roman1115
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Sep 2011, 09:51
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
najhoršie auto aké sme kedy kúpili... tiež mám 1,4... nemá to výkon vôbec a spotreba mi tam v meste vychádza 9 litrov... a to nehovorím ešte o tom že ako ju máme rok tak bola v servise 9 krát na yáručnej oprave v kuse tomu autu niečo je... chladiaca nádržka musela bzť vymenená, tlmičke, brydový senzor, brydové kolíky, palubný počítač odišiel... jedným slovom hroyné niečo!!!
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen

- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Hej hejmacil napísal:Aj klávesnicu by sa zišlo vymeniť.
vsetci vidia chybu len v aute....A co ten medzi kus medzi sedackou a volantom???
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- macil
- Admin

- Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
- Auto: Astra J
- Bydlisko alt: Furča
- Kontaktovať používateľa:
Viezol som sa na Robovej (fabregas) Astre s týmto motorom, sedeli sme v ňom štyria a nemal som dojem, že by to bolo nejak výrazne lenivé. Skôr by som povedal, že keď raz niekto sadne do jednaštvorky v triezvom stave, tak nemôže od nej očakávať výkon trojlitra. Jednoducho si treba byť vedomý toho, čo máš pod zadkom a adekvátne sa k tomu správať.
Keď sa raz veziem na somárovi, nemôžem od neho chcieť, aby cválal ako anglický plnokrvník.
Keď sa raz veziem na somárovi, nemôžem od neho chcieť, aby cválal ako anglický plnokrvník.
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Áno, s tým súhlasím.
Ja napr. jazdím s tým veľkým VW a samozrejme, keď do toho sadnem z Omegy mám pocit akoby motor šiel na 2 valce. Aj zvuk to má taký
A keďže neočakávam od toho viac, som spokojný.
Ale problém s týmito Astrami J je často v tom, že ľudia si myslia, že keď do toho naložia 4 pasažierov a batožinu, že to pôjde rovnako ako keď to bolo prázdne.
A vtedy nastane obrovské sklamanie.
Ja napr. jazdím s tým veľkým VW a samozrejme, keď do toho sadnem z Omegy mám pocit akoby motor šiel na 2 valce. Aj zvuk to má taký
A keďže neočakávam od toho viac, som spokojný.
Ale problém s týmito Astrami J je často v tom, že ľudia si myslia, že keď do toho naložia 4 pasažierov a batožinu, že to pôjde rovnako ako keď to bolo prázdne.
A vtedy nastane obrovské sklamanie.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád