jasne ze som to prepisal ,ale aj tak mi to nejde...proces sa sice pusti,ale nic viacej...vzdavam saBruno napísal:Standpade - to adbcd.dll si prepisal :?:
PS:ako dlho trva kym to nabehne po kliknuti na ikonku?
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
mam ten isty problem... hmmm skusim sa s tym pohratstandape napísal:tak dnes mi to aj uzivatel Karya chcel pomoc rozbehnut,tymto sa mu chcem este raz podakovat za jeho cas a chut DAKUJEM,no ale skoncili sme tam kde aj ja,asi mi to nieco blokuje v PC aby sa to plnohodnotne naistalovalo...neva vyskusam ten VIVID,vraj je to dost podobne
S torrentom nemám skúsenosť, ako sa postupuje? díky.mysiaq napísal:mne to spravilo raz, som to potom stiahol cez torrent
To vyzerá v pohode, idem na to. díky.mysiaq napísal:potrebujes mas nainstalovaneho clienta cez ktoreho budes stahovat... osobne pouzivam utorrent
potom si uz len vyhladas na nejakom z torrentov (das do googlu ono najde) to co potrebujes a das stiahnut, otvori sa ti okno utorrentu a das ulozit... nic zlozite to nie je... obecne u torrentov plati ze cim viac SEEDerov je tym rychlejsie stahujes, tak si hladaj take kde je toho najviac...
Ked som to Ja instaloval tak tiez stale vypisovalo ,ze je tam virus pritom je to blbost.kimino napísal:no mne uz dneska dalsiu chybu vyhodilo tak idem odznova :roll: a vcera mi ako mi to seklo este aj eset nasiel v tom virus :? ale to pochybujem ze tam je ... naslo to aj vam?
Mne dva krát pri 99,9 % stiahnutých dát NOD vyhodil hlášku o víruse, prerušil spojenie a vyhodila sa hláška, nech to skúsim ešte raz alebo sa mám obrátiť na admina.. myslel som že ma j...kimino napísal:no mne uz dneska dalsiu chybu vyhodilo tak idem odznova :roll: a vcera mi ako mi to seklo este aj eset nasiel v tom virus :? ale to pochybujem ze tam je ... naslo to aj vam?