Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
kimino napísal:tomi bukelo nejde na isto a vikieso asi tiez nejde
Miro dakujem ... uz nemam co snupat tak vegeta dobre padne
A kua,ani jeden sa mi oficiálne neodhlásil zo zrazu,aspoň ja o tom nič neviem...
však ale nevadí,všetko v pohode,ja som len organizátor,a do zrazu ostáva len 44 hod.....
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
mirec-- poprosim ak su nejake veci s cim mozem pomoct dajte vediet...ale skor na tel lebo mam pristup k sieti obmedzeny a dost velmi...0903033916.chcem byt uzitocny ved aj mama mi hovorila ze sa vsade hrabem ako zid do neba---
Aktualne Vectra C caravan COSMO Sport 1.9cdti AT 110kw
mavy napísal:mirec-- poprosim ak su nejake veci s cim mozem pomoct dajte vediet...ale skor na tel lebo mam pristup k sieti obmedzeny a dost velmi...0903033916.chcem byt uzitocny ved aj mama mi hovorila ze sa vsade hrabem ako zid do neba---
Ďakujem Ti starec veľmi pekne za ochotu,ale nič netreba,nerob si starosti,
jediné,čo ma napadá,ak teda môžeš,tak skús niečo pozrieť,čím by sme oživili ceny v chystanej tombole
Poprosím účastníkov zrazu,aby doniesli do Bešeňovej nejakých pár CD s muzikou,bo v opačnom prípade budeme musieť ožrať kimina a ten nám tam bude ,,vybľakovať,, a robiť music krovie
Bude sa dať v prípade potreby vypnúť?
Pokiaľ ide o funkciu kecala, mám málo informácií na to, aby som sa jej mohol úplne zhostiť. Alebo naopak, priveľa. Ako sa to vezme. :roll:
Opel Astra J-ST, A16LET LPG Opel Astra F-CC, X18XE Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
kua , som nedal auto do garaze , ja urcite zabudnem Jerrylovi zobrat tabulky a vlajocku na antenu. :roll:
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik