brzdenie motorom vs. neutral
Moderátori: bukelo, dulo, buci_vectra
-
mirrco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
Tak teda sme sa dohodli 
Teraz mozme vymysliet nieco take ako znizit spotrebu
Napriklad som spravi ltaky pokus ze, vodu rozlozit na vodik a kysli a potom to spalovat...Teda dole kopcom na mieto brzdenia budede nbijat baterky silnym dynamom a potom pri rozbehu si pomahat absolutne idealnou zmesou vodika a kyzlika...A takto by sa dalo prerobit akekolvek auto len potrebujem na to sponzora nejak to odskusat, pretoze najdrahsie su na tom alternatory
Teraz mozme vymysliet nieco take ako znizit spotrebu
Napriklad som spravi ltaky pokus ze, vodu rozlozit na vodik a kysli a potom to spalovat...Teda dole kopcom na mieto brzdenia budede nbijat baterky silnym dynamom a potom pri rozbehu si pomahat absolutne idealnou zmesou vodika a kyzlika...A takto by sa dalo prerobit akekolvek auto len potrebujem na to sponzora nejak to odskusat, pretoze najdrahsie su na tom alternatory
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa

-
mirrco
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Jún 2007, 11:52
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
- Kontaktovať používateľa:
nejak som to uskladnit nechcel, treba to stlacat pod vysokim tlakom 80Mpa.
Preto som chcel z vody robit elektrolyzu a davat to hned do sania...
Potrebujem an to poondiaty hydroxid draselny aby som to odskusal a neviem sa k tomu dostat. A celeu paletu kupovat nebudem, potrebujem maximalne 1dc len na jeden pokus a potom kupim aj paletu ked sa to podari...
Nahodou ak niekto o niekom viete kde zohnat KOH, zaplatim
Preto som chcel z vody robit elektrolyzu a davat to hned do sania...
Potrebujem an to poondiaty hydroxid draselny aby som to odskusal a neviem sa k tomu dostat. A celeu paletu kupovat nebudem, potrebujem maximalne 1dc len na jeden pokus a potom kupim aj paletu ked sa to podari...
Nahodou ak niekto o niekom viete kde zohnat KOH, zaplatim
Opel Ascona C 1.8i (C)18NE 74KW šaragľa