Kvoli lepšej prehľadnosti a orientácii, sa v tejto sekcii odporúča, podľa možností, uvádzať už v názve témy miesto, dátum a čas akcie, stretnutia, či zrazu.
od nejakeho 16.7. az do zaciatku augusta som na odstavke v jaslovskych bohuniciach, zial bohu
akcia tym padom pada, lebo tam sa robi piatok- sviatok, soboty nedele, non-stop.
Mitsubishi Outlander 2.4 benzín, automat
ASTRA CARAVAN G 2.0 DTL16 V
no mam taky pocit ze by sem mal asi konecne napisat aj niekto co dojde bo to zacina vypadat ako by nakoniec nik neprisiel
ja som si koli tomu dokonca dnes kupil aj stan tak mi nechcite nahovorit ze zbytocne
Opel Vectra C caravan Z19DT rv.2008
Opel Astra G sedan X18XE1 rv.1998(Limo) KO
Skoda Favorit Sport Line KO
Kontakt - 0903606992
Ja som tiez bol vcera kupovat stan, spacak, a chladiaci box. Vyuzil som akciu co bola od vcera v Kauflande. Kua, po dvoch hodinach sa im vypredala autochladnicka na 12V , tu som chcel... :?
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
tomi,
:alright: nestrachuj starec,ja tam budem ,
a okrem mňa ešte cca 100-150 ľudí,
Ty zopár litrov domácej,ja zopár litrov whisky..... :-k ešte že tam budú aj naše polovičky,jak :smackbottom: ,,štábny dozor,,bo neviem neviem ako by sa to zvrhlo :drunk: :drunk: :drunk:
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
Musíme trošku po poriadku:najprv hodíme :uvítanie ,potom trošku poschôdzujeme a prebereme záležitosti OC :discussion:,kukneme oplíky,posúťažíme,no a celé to poprekladáme gulášikom,dobrým pivečkom,whisky,/a inými domovinami,podľa toho,čo kto prinesie/,takže relax
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi 16V Sport Z19DTH - 110 kw/150k- 2008 ex
No jasne ze sa hned nezacne chlastat :drinking:
hodi sa pokec -ala tech. rady a zoznamovacky co nesmu chybat trosku sa ponahaname v sutaziach
povymiena sa daky ten software a tak a potom pride na rad oneskorene prichodne a nejake to jedlo a tak
tak to bude paradicka
Kontakt - 0903606992
no pozri tomi,ja ti mozem skoro slubit ze ja tam budem. aj ked mi uz druhy den auto kasle(snad to je len nekvalitnym benzinom) tak ma prisam facku nic nezastavi,nahodim tazne lano a ho tam dotiahnem rucne prinajhorsom ...smutim len nad tymi co sa nebudu moct zucastnit,velka skoda kazdeho strateneho blesku
Ex - Vectra B,1.8 benzin,85kw,manual,X18XE,140K km,r.v.:96
Až niekto bude chcieť vedieť kde je Poprad, nech sa ma kludne opýta...
ja idem tiez od piatku .... manzelke som dorazne nakazal , ze si ma vybavit dovolenku a hajdeeee na zraz
a Macil ma pravdu : v piatok sa zacina chlastom
KUA Macil , skoda, skoda , ze neprides .... sak my ta este navstivime
Opel Omega B caravan 2.5 DTI
moje ex lasky : Audi 80 1,6D - priatelka / Opel Vectra Caravan 2,0 DTi - manzelka / Opel Omega MV6 3.0 - milenka / Mercedes-Benz A klasse W168 1,6 Avantgarde / Opel Astra G 1,4 - ex milacik
technopark napísal:no pozri tomi,ja ti mozem skoro slubit ze ja tam budem. aj ked mi uz druhy den auto kasle(snad to je len nekvalitnym benzinom) tak ma prisam facku nic nezastavi,nahodim tazne lano a ho tam dotiahnem rucne prinajhorsom ...smutim len nad tymi co sa nebudu moct zucastnit,velka skoda kazdeho strateneho blesku
prinajhorsom ta mozem dotiahnut aj ja
a skus mu nacapovat daku dobru medicinku aj ked taku aku si dame my na zraze na benzinke nenajdes :drunk:
ale aspon as to tu zmenilo na to kto pojde a nie naopak
ja som uz takmer zbaleny \:D/ aj ked skoro nic mi netreba
Kontakt - 0903606992