Zadrzi vodicak? Za co?
Ja som to slahal vcera vecer po D1 smer z TT do BA a tesne pred BA (tusim to posledne odpocivadlo) hlucik policajtov sledoval premavku. Siel som okolo 150, tak uvidim ci mi poslu nejaky pozdrav.

Moderátori: mysiaq, dulo, buci_vectra
Otázka smerovala k ...? (komu, comu, kym, cim, ci onym?)macil napísal:A kde je to dovolené?
to je co za kktina? Ako si platil, SMS alebo hotovosti a mal si za oknom listok? Nik ma neprinuti zaplatit 2 hodinove parkovne, ak je minimalne na hodinu, idem nieco vybavovat dajme tomu na urad, a neviem kolko tam budem. Zaplatim teda najnizsiu polozku, v tomto pripade hodinu a hodim listok na viditelne miesto za okno. Ak som niekde na urade, a cakam v poradi, tak asi odtial neodidem po hodine doplatit dalsiu hodinu, inak stratim poziciu a mozem cakat znova. Alebo som napr. u lekara na vysetreni, ktore trva dlhsie, ale ja som to pred navstevou nepredpokladal (napr. zdravotne komplikacie atp.) Preto zaplatim iba za hodinu. Po dvoch hodinach pridem k autu, a po spravnosti by som mal tu hodinu do automatu este zacvakat, a ist prec (samozrejme, ze to nerobim, ale ako argument, ktory nikoho nezaujimasolty napísal:kua fix 10 EUR za prekročený čas parkovania v meste - 20 minút. už som mal aj papuču no ešte boli pri aute.
3 či 4 roky boli bez pokuty a teraz hentaká blbosť