Ťažko mi to nejako posúdiť... Ja som tam pozeral za dažďa, ale len cez odkrytú mriežku na repráku, ktorý tam nie je... Trochu vody tam tieklo a na fólii fólii bola dole určitá vlhkosť... Tie všetky mechanizmy sú možno riešené tak, že práve na nich netečie, len tá voda niekde stečie... Vážne nevie, ako to tam vyzerá, ale až tak to zatiaľ rozoberať nebudem - načo, ak netreba?ahoj škoda, že som nefotil ale ja som určite nevidel u mňa nijaké známky aby tam zatekalo atď..
Ake má repro astra G v zadu a v predu
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- palix
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 18 Feb 2008, 15:28
- Auto: Astra G
- Kontaktovať používateľa:
Opel Astra G, r.v. 2007
- martin7888
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 16:22
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Budem musieť pravdepodobne vymeniť predné repráky, lebo vo vodičových dverách je roztrhnutý, tak možno vymením aj vzadu. Dik za info, zíde sa pri kúpe nových reprákov.eyo napísal:su slabsie preto, lebo maju rozdielnu hodnotu citlivosti. Jedina cesta je vymena za ine kusi, s rovnakou citlivostou vpredu aj v zadu. Ja som sa dostal k Magnatom 216 v predu a 213 vzadu. Rovnaky hlas s intenzita...JBL a aj Herz nemali takto pekne sparovanu sadu.martin7888 napísal:Ano, su slabsie a dost ma to serie. Neviem ako sa to da odstranit. Preto som sa obrátil sem, snad bude niekto vediet ako na to.
Astra G caravan 1,4/16V
- martin7888
- Strieborný užívateľ

- retro99
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 08 Júl 2010, 19:37
Ahojte, chcel by som sa spytat na velkost repro vzadu v 3dv Astre G. Predok mi je jasny no zadok uz nie, ako to tam treba rozobrat? Aku znacku autoradia a repro by ste odporucili, na pocuvanie, POP,pripadne slabsi ROCK, Pioneer a JBL by mohlo byt? Radio zhanam do 120E a repro predok + zadok cca tiez tak. Diky
- martin7888
- Strieborný užívateľ

Ja má radio Pioneer a repro Clarion. Na kombiku su v zadných dverách 13" resp. 12,9" repro. Na 3 dv. neviem či sú rovnaké. Ja keď som ich kupoval tak som ani netušil aké potrebujem, ale mali tabulky v PC a podľa typu a roku výroby našli presne to čo som potreboval. Aj repro aj vymedzovacie krúžky aj káblové redukcie.retro99 napísal:Ahojte, chcel by som sa spytat na velkost repro vzadu v 3dv Astre G. Predok mi je jasny no zadok uz nie, ako to tam treba rozobrat? Aku znacku autoradia a repro by ste odporucili, na pocuvanie, POP,pripadne slabsi ROCK, Pioneer a JBL by mohlo byt? Radio zhanam do 120E a repro predok + zadok cca tiez tak. Diky
Astra G caravan 1,4/16V
- martin7888
- Strieborný užívateľ

- martin7888
- Strieborný užívateľ