Vectra B-X16XEL nestaruje, striela do sania
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
losi
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2006, 19:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Re: Vectra B-X16XEL nestaruje, striela do sania
ja rozumiem, stat sa moze vselico... ja nehovorim, ze to idem takto robit, jasne najjednoduchsie to je vymenit vsetky 3 veci naraz bez kodovania, len som chcel vediet pre svoju vlastnu informovanost ako sa to robi pri tej druhej moznosti, ci dobre chapem ten postup, ze ak mam uz druhu zresetovanu(odparovanu) jednotku z druheho auta, ci k nej potrebujem aj security code z toho auta, alebo mozem pouzit kod z mojho auta, ak RJ imobilizeru ostava povodna
-
otto
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 10 Feb 2008, 11:47
- Auto: Vectra B
určite potrebuješ pri prihlasovani bude pitať povodny kod a potom novy.
-
losi
- Pravidelný užívateľ

- Dátum registrácie: 11 Dec 2006, 19:28
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
chcem vas poprosit, kto ma takuto vectru x16xel, mozte mi niekto pozriet, aku voltaz vam cita op-com zo snimaca teploty nasavaneho vzduchu pri urcitych stupnoch 17,18,20 - to je jedno, jedna hodnota, ak je vonku 20, tak pri 20-tich...mne to cita pri 17 stupnoch 2,07V, tolko je aj na pine B4 na RJ, co je blud podla mna, malo by tam byt okolo 3,5V, snimac je na 100% ok..
dik
oprava - pri 17 je 2,51V a vyzera to, ze tak to ma byt na tychto vectrach....zase som v koncoch
dik
oprava - pri 17 je 2,51V a vyzera to, ze tak to ma byt na tychto vectrach....zase som v koncoch