Clenske preukazy
Moderátor: macil
- Miro Kohut
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 28 Feb 2008, 21:47
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
-
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 21 Nov 2008, 18:49
- martin7888
- Strieborný užívateľ
- Dátum registrácie: 11 Mar 2008, 16:22
- Kontaktovať používateľa:
- martin7888
- Strieborný užívateľ
A mohol by som poprosit o urgentne shvalenie, nakolko by som si chcel uplatnit zlavu na www.tuningpo.sk ? Inak by som neotravoval a spokojne cakal. Dik.
Astra G caravan 1,4/16V
asi to bude individualne. o dva mesiace uplynie rok od cias kedy som zaplatil clenske. nejde mi o tie byvale tri stovky ci dnesnych desat euro, clovek zvycajne denne minie viac na hluposti. stava sa... aj to ze po cloveku ani pes nestekne...martin7888 napísal:Koľko asi trvá schválenie členstva po registrácii a zaplatení členského?
no po takmer roku cakania, niekolkych urgenciach a par velmi slubnych odpovediach nekompetentno kompetentnych, ak pocujem, ci citam niekde vyraz opelclub slovensko, zhorkne mi slina v ustach.... a som rad ak sa toho zbavim len tym ze si odpluvnem..
predavajte si svoje tricka ci polokosele. organizujte zrazy a ja budem pre zmenu rad, ze mam opla, ktory chvalabohu nema so slovenskym opelclubom nic spolocne. a dufam ze ani nikdy nic mat nebude...
nech sa vam dari.
- martin7888
- Strieborný užívateľ
No, tak to teda fakt dúfam, že sa mne nič podobné nestane. Zatiaľ som ešte v kľude. Cca mesiac a pol po registrácii a zaplatení členského.avar napísal:asi to bude individualne. o dva mesiace uplynie rok od cias kedy som zaplatil clenske. nejde mi o tie byvale tri stovky ci dnesnych desat euro, clovek zvycajne denne minie viac na hluposti. stava sa... aj to ze po cloveku ani pes nestekne...martin7888 napísal:Koľko asi trvá schválenie členstva po registrácii a zaplatení členského?
no po takmer roku cakania, niekolkych urgenciach a par velmi slubnych odpovediach nekompetentno kompetentnych, ak pocujem, ci citam niekde vyraz opelclub slovensko, zhorkne mi slina v ustach.... a som rad ak sa toho zbavim len tym ze si odpluvnem..
predavajte si svoje tricka ci polokosele. organizujte zrazy a ja budem pre zmenu rad, ze mam opla, ktory chvalabohu nema so slovenskym opelclubom nic spolocne. a dufam ze ani nikdy nic mat nebude...
nech sa vam dari.
Astra G caravan 1,4/16V
-
- Opelclub Čestný člen
- Dátum registrácie: 08 Jan 2006, 11:49
- Auto: Ampera
- Bydlisko alt: Topoľčianky
Ahoj. Úprimne sa ti ospravedlňujem.Je mi ľúto, že to berieš takto.avar napísal:asi to bude individualne. o dva mesiace uplynie rok od cias kedy som zaplatil clenske. nejde mi o tie byvale tri stovky ci dnesnych desat euro, clovek zvycajne denne minie viac na hluposti. stava sa... aj to ze po cloveku ani pes nestekne...martin7888 napísal:Koľko asi trvá schválenie členstva po registrácii a zaplatení členského?
nech sa vam dari.
Písal som ti viac ss správ.A písal som ti aj maili a prosil ťa,aby si mi poslal nejaké indície kedy si zaplatil a meno,alebo variabilný symbol.Alebo telefonický kontakt.Dokonca som ti poslal v prílohe výpis z účtu,lebo tam je pár platieb,ale bez variabilného symbolu,tak to neviem zaradiť. Do dnešného som nedostal nič od teba.
Pošli mi prosím ťa na teba telefón a ja to ihneď napravím.
Moj tel. 0949202326.
S úctou
Jaro.
- langdon2
- Admin - Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 16 Jan 2008, 16:10
- Auto: Insignia
Chlapi klud.....Poviem vam iba jedno....V buducnosti sa budem snazit, aby ste mali do dvoch tyzdnov od zaplatenia clenskeho preukaz v ruke....
Len vas este raz prosim...Piste variabylny symbol - aj do platby aj do registracie.... :!: :!: :!:
Bo bez neho vam to nevieme skontrolovat. Najlepsie je ked tam napisete do SS aj svoj NICK.
A jerryl, poslal som ti dva maily...prisli?
Len vas este raz prosim...Piste variabylny symbol - aj do platby aj do registracie.... :!: :!: :!:
Bo bez neho vam to nevieme skontrolovat. Najlepsie je ked tam napisete do SS aj svoj NICK.
A jerryl, poslal som ti dva maily...prisli?
Opel Insignia 2,0Cdti
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
Opel Astra G 1,4 16V ex...
Opel Corsa B 1.0 12V ex... Opel Corsa B 1.2 16V po smrti...
palubne pc. a tempomaty do Oplov
diagnostika na vsetky znacky aut, rychlo servis, repas brzdovych strmenov
- johny13761
- Opelclub VIP člen
- Dátum registrácie: 14 Máj 2009, 14:53
- Auto: Astra G