pokial ide o tu predvadzacku tak sprate ju 5.12.2011
Prečistenie motora...
Moderátori: bukelo, buci_vectra
- Teo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jan 2008, 21:39
- Auto: Viac Oplov
- Kontaktovať používateľa:
kludne sa stav a urcite budes spokojny
0903757534
Kadett 1,3 44KW FULL MANUAL r.v.88(karburátor :)
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
www.opravaservoriadenia.sk
Opravíme aj to čo už nik nedokáže
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
- Teo
- Strieborný užívateľ

dikard napísal:Teo som zvedavy na cenu co spravis mne![]()
![]()
pokial ide o tu predvadzacku tak sprate ju 5.12.2011tedy tam budem aj ja a rad by som videl Kajov vyraz ako to funguje
![]()
5.12 kludne ale 6.12 nemozem robim Mikulasa
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
Kajo
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 09 Máj 2008, 22:59
- Auto: Astra G
Ty más svoj názor a ja svoj.Teo napísal:Tak potom Kajo nepis take nezmysly ze treba novy olej po preplachu menit cim skor-zjavne nemas s preplachmi ziadne skusenosti ak mas zaujem pracovat s Tecom veľmi rad ti to osobne dojdem predviest na tvojom aute a zadarmo! !Verim, ze uplne zmenis nazor. A Este Tec nieje zmes rozpustadiel da sa zriedit s olejom az na 30% tecu a motor sa nezadrie Vec sa ma tak ze nieje to na prd ale ty o tom vies prd! Sorry ale je to tak! Lepsie by bolo mat viac informacii o problematike a potom pisat. Mam dlhorocne skusenosti a rad sa podelim
Stačí trochu logicky uvažovať a nie len opakovať to, čo je napísané na stránke alebo na nálepke.
Opel Mercedes Renault Ford Peugeot Chrysler - mám rád
-
iurai
- Teo
- Strieborný užívateľ

Kajo ja narozdiel od teba s tou petrochemiou pracujem a tvrdim to co viem ze dokaze a nie ako ty co je na nalepke. A este k tomu ostatku tecu a stareho oleja po naliati noveho : tec sa po aplikacii do motora musi dat max do 2 hodin von inak sa zacne odparovat aktivna latka a mazivo a objem375ml sa odpari do cca 3 hodin a potom si na tom istom ako si bol. Prosim nepis tu neodborne nazory na vyrobky ako: Tec je predrazeny a pod nakolko za kvalitu sa plati a ak mi ukazes ucinnejsi prostriedok ako tec tak ti ho preplatim vsetky tec2000 zahodim a verejne sa ospravedlnim ze som ti tu krivdil. Este raz ta srdecne pozyvam na prezentaciu kludne aj u teba- vsetko zadarmo samoska a potom mozno pochopis o com to je.Kajo napísal:Ty más svoj názor a ja svoj.Teo napísal:Tak potom Kajo nepis take nezmysly ze treba novy olej po preplachu menit cim skor-zjavne nemas s preplachmi ziadne skusenosti ak mas zaujem pracovat s Tecom veľmi rad ti to osobne dojdem predviest na tvojom aute a zadarmo! !Verim, ze uplne zmenis nazor. A Este Tec nieje zmes rozpustadiel da sa zriedit s olejom az na 30% tecu a motor sa nezadrie Vec sa ma tak ze nieje to na prd ale ty o tom vies prd! Sorry ale je to tak! Lepsie by bolo mat viac informacii o problematike a potom pisat. Mam dlhorocne skusenosti a rad sa podelim
Stačí trochu logicky uvažovať a nie len opakovať to, čo je napísané na stránke alebo na nálepke.
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
tel. 0903 75 75 34
www.teoracing.sk
-
bedo
- Nový užívateľ

- Dátum registrácie: 24 Feb 2011, 09:24
- Auto: !! Zmeň si model auta !!
Ja pouzivam preplach TEC 2000 uz hoooodne dlho a som naozaj ucinkom spokojny. Kedze mam skusenosti aj s inymi znackami,tento ma naozaj presvedcil o kvalitach. Aj ked drahsi ako ine preplachy,ale za kavlitu sa predsa plati,to netreba asi nikomu vysvetlovat. vsak Kajo .Takze ja ten preplach vrelo odporucam. Standartne to vyrovna kompresiu vo valcoch a hlavne vysledok je vydiet pri diesloch po takom druhom-tretom cisteni na mierke oleja. Je krasne zlta. A to mi zatial ina znacka nedokazala urobit. Samozrejme zalezi aj od poctu nabehanych km. Ale co sa tyka mna-SPOKOJNOST. Teo a iny uzivatelia vedia o com pisu ako ti co sa toho ani nedotkli. Forum predsa nie je o hadani sa,ale o skusenostiach a ked sme tu jedna rodina,tak si radsej pomahajme ako sa hadajme,urcite to bude rozumnejsie.
- swabel
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 19 Jún 2007, 10:44
- Auto: Vectra C
- Bydlisko alt: Levoča
Chlapi co tu riesite???
Poznam dost ludi, co maju nabehane na autach 400-500 tis km (aj diesle), nepouzivali ziadne pripravky na preplach motora, len pravidelne menili olej po 15 tis.km!
Poznam dost ludi, co maju nabehane na autach 400-500 tis km (aj diesle), nepouzivali ziadne pripravky na preplach motora, len pravidelne menili olej po 15 tis.km!
VETCTRA C kombi, Z19DTH, AT (2007), KATAÓG DIELOV EPC
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
Diagnostika GM MDI, OP-COM, aktivácia pal. PC* SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, 0915850900
http://www.opel-shop.sk
-
dikard
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 03 Aug 2010, 19:13
- Auto: Nemám auto
hmmmm tak potom som asi zle cital navod ale u mna na to PRO-TEC-u bolo pisane kazde dve az tri vymeny ak sa nemylim(alebo mi to tak povedal kamos co s tym robi) najblizsie pouzijem ten TEC a skusim ho pouzit zakazdym a uvidime co to spravi 
ano aj ja poznam auta co maju okolo pol miliona km ale tie auta presli od 5W/40 az ku 15W/40 takze ten motor je skoro uplne KO a nehovoriac ze by si ho precitil po takom dlhom case nejakym preplachom tak by bol rozgajdany ako stara ku.....
ano aj ja poznam auta co maju okolo pol miliona km ale tie auta presli od 5W/40 az ku 15W/40 takze ten motor je skoro uplne KO a nehovoriac ze by si ho precitil po takom dlhom case nejakym preplachom tak by bol rozgajdany ako stara ku.....
plus plus korea :D