imobilizér kody

Moderátori: dulo, buci_vectra

Používateľov profilový obrázok
macil
Admin
Admin
Dátum registrácie: 25 Feb 2006, 15:01
Auto: Astra J
Bydlisko alt: Furča
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa macil »

Zosynchronizovanie diaľkového ovládania centrálu a nakódovanie imobilizéra sú dve rôzne veci a spolu nesúvisia.
To prvé sa robí zasunutím kľúča do spínacej skrinky, zopnutím zapaľovania a následne stlačením niektorého tlačidla na kľúči. Auto sa zamkne a hneď odomkne. Po tomto je DO funkčné.
Nakódovanie imobilizéra sa robí cez diagnostiku. Ale najprv by som skontroloval, či je v kľúči čip a či je nepoškodený. Nezvykne sa to takto samé odkódovať. Nespadol kolegovi kľúč na zem?
Opel Astra J-ST, A16LET LPG
Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika 診斷
johankak
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Aug 2010, 22:28
Auto: Astra H
Bydlisko alt: Prievidza

kluc

Príspevok od používateľa johankak »

auto zacalo z nicoho nic robit problem so startovanim a potom bol problem dialkove zatvaranie a otvaranie... je mozne,ze mu spadol kluc,alebo nieco pri vymene bateriek? Neviem nerozumiem co robil uz skoro rok nemam len jeden kluc a bojim sa,ze mi vypoveda ten jeden co mam...obcas akoby som musela viac zatlacit na kluc,aby mi otvoril auto,ale startuje ok... spominam si,ze mi stale vravel,ze auto nevie nastartovat,len obcas to chytlo...potom vymenil baterku v kluci a nic neslo...vtedy zobral nahradny kluc a takto jazdime...mozno treba uplne novy kluc moj nazor a to je asi dost drahe,ale musim to dat urobit...
Astra G 1,4 16V rok vyr. 2001, automat
Astra H 1,6 rok vyr.2006, easytronic automat
iurai

Príspevok od používateľa iurai »

A. ak mas bezpecnostne kody k autu (car pass)
kupis novy transponder, napr z:
http://shop.rfsystem.sk/62-transpondery?p=3

a nakodujes cez diagnostiku. a namonujes do kluca

B. ak nie - v niektorych lepsich klucovych sluzbach okopiruju kod z funkcneho kluca do noveho kluca
johankak
Pravidelný užívateľ
Pravidelný užívateľ
Dátum registrácie: 02 Aug 2010, 22:28
Auto: Astra H
Bydlisko alt: Prievidza

oprava kluca

Príspevok od používateľa johankak »

dakujem za info....ten kod najdem v servisnej knizke?,alebo niekde inde??? skusim sa popozerat kde co moze byt...sama to neviem urobit hadam sa niekto najde....

nestiham ani sem zajst mam vela povinnosti,ale aj toto je dolezite doriesit...

dakujem za rady
Astra G 1,4 16V rok vyr. 2001, automat
Astra H 1,6 rok vyr.2006, easytronic automat
Napísať odpoveď

Návrat na "VECTRA - ELEKTRO"