poradte mi krokovy motorcek
Moderátori: dulo, buci_vectra
-
iurai
-
Keysi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Sep 2009, 19:53
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
co z toho vypliva pre moju VeBe??? Servisak v opli mi naznacil, ze snimac klepania po vymene vysiela signal do riadiacej jednotky a ze ona to nerozpoznava.Snimac mi uz na diagnostike nehlasi ako chybu! len ta chyba 1640....iurai napísal:podla popisu je p1640 chyba tykajuca sa signalu spotreby, kontrolky motora a signalu otacok
Naposledy upravil/-a Keysi v 04 Máj 2010, 10:45, upravené celkom 1 krát.
Opel VECTRA C Caravan, r.v.2006 , 1,9 CDTI 110kw/150 HP
Opel VECTRA B, r.v.1996 , 1,6i 16V 74kw/101 HP
-
iurai
snimac klepania rozozna klepanie v motore a riadiaca jednotka posunie predzapal na neskor a motor prestane klepat. aj sa s tym znizi vykon.
snimac klepania asi nie je dovod na zhasinanie motora.
mozes ho na skusku odpojit.
klepanie nastava ked stlacis velky plyn, obzvlast pri jazde do kopca a zahriatom motore. ked to pocujes, je treba ubrat plyn
snimac klepania asi nie je dovod na zhasinanie motora.
mozes ho na skusku odpojit.
klepanie nastava ked stlacis velky plyn, obzvlast pri jazde do kopca a zahriatom motore. ked to pocujes, je treba ubrat plyn
-
Keysi
- Strieborný užívateľ

- Dátum registrácie: 12 Sep 2009, 19:53
- Auto: Vectra C
- Kontaktovať používateľa:
priklad.... normalne doma auto nastartujem, idem v pohode pridem do mesta samozrejme uz treba podradzovat, preradovat atd... vyhodim do neutralu, co malokedy robim a auto zhasne alebo zastavim na krizovatke a mam 500 otacok a autom trasie alebo proste zastavim a zhasne, ale nie vzdy! Sviecky nove aj kably. klapka a krokovy motorcek vycisteny. hlasilo mi chybu snimaca klepania ten som kupil novy....len mi furt vyhadzuje chybu 1640...a svieti mi kontrolka motora, ale az ked je zohriary alebo ho vytocim do otacok, ale niekedy aj po par metroch....auto ma tach, ale vyssia spotreba bola....sa mi zda, ze po vymene toho snimaca relativne dobre, ale jazdim malo, v podstate do sluzby a domov...piatok mam odviezt auto, ze zohnal riadiacu jednotku na skusku, tak neviem.....kolega mal ten isty problem na xsare a bola to riadiaca jednotka kupil z vrakoviska a auto sliape super...len neviem kolko zapyta ked bude zla riadiaca jednotka...uz ani naladu nemam...iurai napísal:ake skutocne problemy ti to robi ?
len zhasnutie v krizovatke ?
Opel VECTRA C Caravan, r.v.2006 , 1,9 CDTI 110kw/150 HP